Yandex Metrica

Döviz ve altın çakıldı fahiş fiyatlar son bulacak mı? Gözler zincir marketlerde

Döviz ve altın çakıldı fahiş fiyatlar son bulacak mı? Gözler zincir marketlerde

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TL mevduatlarına kur düzenlemesi geleceğini duyurmasının ardından dövizde sert bir düşüş yaşandı. Yaşanan düşüşün ardından gözler zincir marketlere çevrildi. Fahiş fiyatlar normal seviyelere inecek mi?

Ekonomi

23.01.2024, 18:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurdaki dalgalanmayı durdurarak nispi bir istikrarı sağlamak için yeni araçların devreye alınacağını açıkladı.

Altın güne nasıl başladı? 19 Nisan uzmanlardan altın yorumu: Yön yukarı mı? Altın güne nasıl başladı? 19 Nisan uzmanlardan altın yorumu: Yön ... Haberi Görüntüle

DÖVİZ BÜRAOLARINA HÜCUM ETTİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından açıkladığı finansal alternatifler ve ekonomik tedbirlere ilişkin değerlendirmelerin ardından vatandaşlar, satış yapmak için döviz bürolarına akın etti.

2024 Yunan Adaları güncel feribot fiyatları ne kadar? Hangi şehirlerden hangi Yunan Adaları'na geçiş yapılır? 2024 Yunan Adaları güncel feribot fiyatları ne kadar? Hangi şehirlerden... Haberi Görüntüle

GÖZLER ZİNCİR MARKETLERDE

Piyasadaki düşüşün ardından ardından gözler zincir marketlere çevrildi. Hayat pahalılığından dert yakınan vatandaşlar, zincir marketlerdeki fahiş fiyatların normal seviyelere gelmesini dört gözle beklıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading