Yandex Metrica
SON DAKİKA
Dolar düşecek mi çıkacak mı? Piyasaların gözü kulağı FED'in faiz kararında

Dolar düşecek mi çıkacak mı? Piyasaların gözü kulağı FED'in faiz kararında

Bütün gözler FED'in faiz kararına çevrildi. Doların yönünü de belirleyecek FED toplantında ABD'de faizler indirilecek mi artırılacak mı? Dolar ne olacak? İşte detaylar.

Ekonomi

23.01.2024, 18:28

Piyasalar ve yatırımcılar büyük bir merakla bugün ve yarın toplanacak olan FED'in faiz kararını bekliyor. FED aralık toplantısı sonra faiz kararı çıkacak. Peki, ABD'de faizler indirilecek mi artırılacak mı? FED faizleri sabit mi tutacak? Dolar ne olacak?

Aile Bakanlığı İŞKUR üzerinden iş ilanı yayımladı: 21-49 yaş arası... Haberi Görüntüle

FED TOPLANTISI ARALIK 2021 NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

ABD Merkez Bankası (Fed) toplantısı 14-15 Aralık 2021 tarihlerinde yapılacak. FED toplantısının saati ve gelişmeleri belli olduğunda haberimizde yer vereceğiz.

fed

Akaryakıt fiyatları cep yakıyor! Benzin ve motorine çifte zam geldi!... Haberi Görüntüle

FED KASIM AYI VERİLERİ 

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Philadelphia şubesi, kasım ayına ilişkin imalat endeksi verilerini açıkladı.Banka tarafından yapılan anket sonuçlarına göre, Philadelphia Fed İmalat Endeksi, kasımda geçen aya kıyasla 15 puan artarak 39'a çıktı.Piyasa beklentilerinin üzerinde artış göstererek nisan ayından bu yana en yüksek seviyeye ulaşan endeksin bu dönemde 24 değerini alması öngörülüyordu.İmalat faaliyetlerindeki genişlemede geçen aya göre hızlanış olduğuna işaret eden endeks, ekimde 23,8 seviyesinde gerçekleşmişti.Bu dönemde yeni sipariş endeksi 17 puanlık artışla 47,4 değerine çıkarken, sevkiyat endeksi 2 puan artarak 32,1 seviyesine tırmandı. İstihdam endeksi ise 4 puanlık azalışla 27,2 değerine geriledi.Philadelphia Fed tarafından hazırlanan endekslerde sıfırın üstündeki değerler genişlemeye, altındaki değerler ise daralmaya işaret ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading