Yandex Metrica
SON DAKİKA
Doğalgazda yeni müjdeler yolda! Doğu Akdeniz'de iki ayrı bölgede heyecanlandıran keşif

Doğalgazda yeni müjdeler yolda! Doğu Akdeniz'de iki ayrı bölgede heyecanlandıran keşif

Türkiye Karadeniz'de bulunan doğalgazı karaya çıkarma çalışmalarına devam ederken bir yandan da Akdeniz'de Abdülhamit Sondaj gemisiyle arama faaliyetlerine devam ediyor. Geminin Akdeniz'de iki ayrı bölgede doğalgaz tespit ettiği ve bununla ilgili çalışmaların da devam ettiği iddai edildi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:07

Türkiye Karadeniz'deki doğalgazı karaya çıkarma çalışmalarına devam ederken bir ayndan da  ve Akdeniz'de sondaj çalışmalarına devam ediyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'n doğalgaz çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamalar 'yeni bir doğalgaz keşfi mi' sorusunu akıllara getirriken büyük bir heyecana yol açtı.

Emeklilere sürpriz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi! Promosyon ödemeleri az önce belli... Haberi Görüntüle

YENİ REZERV Mİ BULUNDU?

İddialara göre, Abdülhamid Han sondaj gemisi Akdeniz'de iki ayrı bölgede doğalgaz tespit etti. 

Sondaj çalışmaları devam ederken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in “Akdeniz’de Abdülhamid Han Sondaj Gemimiz ilk sondajını tamamladı, şimdi arkadaşlarımız sondajda edinilen bilgileri değerlendiriyorlar, analiz yapıyorlar, henüz daha netleşmedi” sözleri “yeni rezerv mi bulundu?” sorusunu beraberinde getirdi. 

Ödeme miktarı artış gösterecek! Asgari ücretliye 8.217 TL bayram desteği:... Haberi Görüntüle

İKİ AYRI NOKTADA DOĞALGAZ

Heyecanlı bekleyiş sürerken gözler Akdeniz'den gelecek haberlerde. Sondaj çalışmalarını yakından takip eden sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre ağustos ayında Akdeniz'de sondaj çalışmalarına başlayan Abdülhamid Han Gemisi iki farklı alanda doğalgaz buldu.

Bayram öncesi emeklileri sevindiren haber! Emeklilere 4900 TL ilave zam... Haberi Görüntüle

MÜJDEYİ ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Abdülhamid Han, Gazipaşa’nın 55 kilometre açığındaki Yörükler-1 kuyusunda sondaj çalışması yapmıştı. Rezervin çok büyük olduğu tahmin edilirken, net rakamın açıklanması için analizlerin sürdüğü belirtildi.

Öte yandan rezervin belirlenmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdeyi vermesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading