Yandex Metrica

Doğalgaz ve elektrik faturası çok gelenlere müjde! Hükümet dev yardımı başlattı: 1000 TL verilecek

Doğalgaz ve elektrik faturası çok gelenlere müjde! Hükümet dev yardımı başlattı: 1000 TL verilecek

İhtiyaç sahiplerine destekler verilmeye devam ederken Cumhurbaşkanı imzasıyla bu karar yayımlandı. Resmi Gazete'de yayınlanan habere bakılarak tüm çalışanlara ısınma ve elektrik yardımı yapılacağı duyuruldu. Çalışan herkese 1000 TL yardımı verilecek.

Ekonomi

23.01.2024, 20:18

Kış aylarının gelmesiyle beraber doğal gaz destek ödemeleri verilirken ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere 1000 TL yardım verileceği bilgisi paylaşıldı. Milyonlarca sigortalı çalışanı ilgilendiren karar hakkında tüm detaylar belli oldu. İşte Haziran ayına kadar başvuru yapan herkese 1000 TL ödeme verilecek. 

Emekliler için beklenen haber geldi! SGK'dan duyuru: Başvuru yapana karşılıksız geri ödemesiz 5.000 TL! Emekliler için beklenen haber geldi! SGK'dan duyuru: Başvuru yapana karşılıksız... Haberi Görüntüle

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 

Alınan kararlara bakılarak doğalgaz ve ısınma giderlerine karşılık olarak ödeme yapılacağı Resmi Gazete'de yayımlandı. Haziran ayına kadar her ay düzenli olarak ödemeler yapılırken 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununa göre prime esas kazanca dâhil edilmez aynı zamanda ise gelir vergisi kanuna bakılarak vergi hesaplanmaması açıklandı. İşverenler tarafından çalışanlara verilecek olan yardım ödemeleri nakit olarak ya da ıban yoluyla herkese yatırılacaktır.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading