Yandex Metrica

Doğalgaz faturası yüksek gelenlere Ziraat Bankası'ndan müjdeli haber! Tek tıkla başvurabilirsiniz

Doğalgaz faturası yüksek gelenlere Ziraat Bankası'ndan müjdeli haber! Tek tıkla başvurabilirsiniz

Ziraat Bankası resmi internet sitesinden duyurduğu kampanya ile doğalgaz faturası yüksek gelenlere kolaylık sağlıyor. Ziraat Bankası resmi internet sitesinden Bankkart ile İGDAŞ'tan yapılacak tek çekim fatura ödemeleri 3 taksite bölünebiliyor.

Ekonomi

12.02.2024, 16:20

Ziraat Bankası yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Doğalgaz faturası 150 TL ve üzeri gelen vatandaşlara ilaç olacak kampanyanın detayları resmi internet sitesinden paylaşıldı. 

Kampanya kapsamında İGDAŞ'tan yapılacak tek çekim fatura ödemelerine 3 taksit yapılabileceği bildirildi. 

ANNELERE MAAŞ BAĞLANIYOR! SGK her ay 325 euro verecek: O illerde başlıyor ANNELERE MAAŞ BAĞLANIYOR! SGK her ay 325 euro verecek: O... Haberi Görüntüle

KAMPANYA DETAYLARI 

Bankkart’ın kredi kartı uygulaması ile 31 Mayıs 2022’ye kadar İGDAŞ vezneleri ve http://www.igdas.istanbul/ üzerinden yapılacak tek çekim fatura ödemelerine ücretsiz 3 taksit fırsatı!

Kampanyaya 01 Ekim 2021-31 Mayıs 2022 tarihleri arasında Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS kanalı ile katılım sağlanabilir. 

SMS ile katılım için asıl kart sahipleri “IGDAS” yazıp banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numarasından 4757’ye SMS göndermelidir. 

Bankkart Başak kartlar için asıl kart, asıl kartın bankamız sisteminde kayıtlı cep telefonundan SMS göndermelidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading