Yandex Metrica

Dilekçesini teslim edene 25 bin liralık ödeme: Emekli maaşı bağlananlar dikkat: Başvurular başladı! 

Dilekçesini teslim edene 25 bin liralık ödeme: Emekli maaşı bağlananlar dikkat: Başvurular başladı! 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çalışanları, EYT başvuruları için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu süreçte, maaşları geciken EYT'liler için sevindirici bir müjde verildi. Duyuruya göre; 2 Haziran tarihinden itibaren aylığı bağlanamayan emekli adayları, SGK'dan avans talebinde bulunabilecek. Ayrıca aylık bağlandığı andan itibaren 25 bin 500 TL'nin yanında 10 bin TL'ye varan promosyon ödemesi ve 2 bin TL ikramiye alarak, 3'lü fırsat şansı ortaya çıkmış olacak. 

Ekonomi

21.03.2024, 10:21

SGK Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, emekli aylığının bağlanması için bekleyen emekli adaylarına nakit avans imkanı sunuyor.

Yeni düzenleme ile birlikte emekli aylıklarının bağlanma sürecinde sıkıntı yaşayan EYT'lilere bir çözüm sunulmuş olacak. 2 Haziran tarihinden itibaren başlayacak uygulama kapsamında, EYT'liler, SGK'ya asgari ücretin üç katına kadar nakit avans başvurusunda bulunabilecek. 

Altın Uzmanı Şirin Sarı'dan gram altın için yatırımcılara uyarı: Dikkat etmezseniz... Altın Uzmanı Şirin Sarı'dan gram altın için yatırımcılara uyarı: Dikkat... Haberi Görüntüle

EYT'LİYE NAKİT AVANS MÜJDESİ

Nakit avans düzenlemesi, emekli aylığının bağlanma sürecinde bekleyen ve maddi sıkıntı yaşayan EYT'lilere geçici bir rahatlama sağlamayı amaçlıyor. 

2018/38 Sayılı SGK Genelgesine göre; emeklilik başvurusu yapmış olmalarına rağmen, 90 gün içinde aylığı bağlanmayan emekli adayları, SGK'dan avans talebinde bulunabilecek.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading