Yandex Metrica
SON DAKİKA
Devletten öğrencilere KYK bursuna ek ödeme! Başvuran herkese 1420 TL: Başvuruda son günler

Devletten öğrencilere KYK bursuna ek ödeme! Başvuran herkese 1420 TL: Başvuruda son günler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı' dan üniversite öğrencilerini sevindirecek bir haber geldi. Belirli şartları karşılayan öğrencilere KYK bursuna ek olarak yılda iki kez 1420 TL destek verilecek. 

Ekonomi

11.03.2024, 19:17

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, destek ödemelerine bir yenisini daha ekledi. Başvuran öğrencilere KYK bursuna ek oalrak 1420 TL ödeme yapacak olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bu ödemeyi yılda iki kez yapacak. Başvruların e-Devlet üzerinden gerçekteştirildiği bu destek öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Ramazan ayında işsiz vatandaşlara aylık 8000 TL devlet desteği! İşsiz... Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR E-DEVLET'TEN

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, okuyan öğrencilerin belirli ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla destek ödemesi yapacağını açıkladı. Belirli şartları taşıyan her öğrencinin başvurabileceği bu desteğe başvuru işlemleri e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek. Öğrenciler, başvuru yaparak destek ödemesinden yararlanabilecekler. 

Emeklilere bayram müjdesi! 2024 Ramazan Bayramı ikramiyesi ne kadar, ne... Haberi Görüntüle

DEVLET'TEN 1420 TL DESTEK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yılda 2 kez yapılan sosyal destek ödemelerinden farklı olarak, bu destek ödemesi KYK bursuna ek olarak verilecek. Öğrenci yardımı adı altında verilen sosyal destek ödemeleri ise öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla devlet tarafından sağlanmaktadır. Üniversite öğrencilerinin yararlanabilmesi için belirli başvuru şartlarının taşınması gerekmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading