Yandex Metrica

Devlette iş sahibi olmak isteyenlere müjde! Ulaştırma Bakanlığı 81 il için iş ilanı yayınladı

Devlette iş sahibi olmak isteyenlere müjde! Ulaştırma Bakanlığı 81 il için iş ilanı yayınladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, ülke genelinde 11 işçi alımı yapacak. İŞKUR'un resmi internet sitesinde yayınlanan ilana göre en az lise mezunu olarak daimi kadroda alım yapılacak. İşte detaylar...

Ekonomi

09.02.2024, 21:05

İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda çalışmak üzere ikamet şartsız 81 il genelinde lise mezunu 11 işçi alınacak. 

Kalpazanlar tarafından piyasaya satılıyor! Uzman isim uyardı: Altının gramajı üzerinden sahtekarlığa dikkat! Kalpazanlar tarafından piyasaya satılıyor! Uzman isim uyardı: Altının gramajı üzerinden... Haberi Görüntüle

11 İŞÇİ ALINACAK 

Adaylar başvurularını 17 Mart 2023'e kadar İŞKUR üzerinden ya da Alo 170 hattından yapabilecek. 

Personel alımında adaylar için kura çekimi 14 Nisan 2023 tarihinde 09:00 – 18:00 saatleri arasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Konferans Salonunda yapılacaktır.

Altın fiyatlarında tırmanış sürüyor! 12 Nisan 2024 gram, çeyrek, tam altın ne kadar oldu? Altın fiyatlarında tırmanış sürüyor! 12 Nisan 2024 gram, çeyrek, tam... Haberi Görüntüle

ALINACAK KADROLAR

  • 1 Tarama Uzmanı (Kaptan), 3 Tarama Uzmanı Yardımcısı, 1 Sınırlı Kaptan, 2 Gemici, 1 Gemi Elektrikçisi, 2 Gemi Aşçısı ve 1 Deniz Buhar ve Motor Makinisti alınacaktır.
  • Tarama Uzmanı (Kaptan) ve Sınırlı Kaptan alımı için İlgili bölümlerden en az Lise mezunu olmak, 18 – 40 yaş arasında olmak, En az sınırlı kaptan yeterliğine sahip olmak, En az sınırlı kaptan ehliyetiyle en az 1 yıl çalışmış olmak.
  • Tarama Uzmanı Yardımcısı alımı için İlgili bölümlerden en az Lise mezunu olmak, 18 – 35 yaş arasında olmak, En az sınırlı kaptan yeterliğine sahip olmak.
  • Gemici alımı için İlgili bölümlerden en az Lise mezunu olmak, 18 – 45 yaş arasında olmak, En az Gemici yeterliğine sahip olmak, En az Gemici olarak 1 yıl çalışmış olmak.
  • Gemi Elektrikçisi alımı için İlgili bölümlerden en az Lise mezunu olmak, 18 – 45 yaş arasında olmak, En az elektro teknik tayfası veya elektro teknik zabiti yeterliğine sahip olmak, En az 1 yıl en az elektro teknik tayfası veya elektro teknik zabiti olarak çalışmış olmak.
  • Gemi Aşçısı alımı için İlgili bölümlerden en az Lise mezunu olmak, 18 – 35 yaş arasında olmak, Geçerli gemi adamı yeterliğine sahip olmak, En az 1 yıl Gemi Aşçısı olarak çalışmış olmak.
  • Deniz Buhar ve Motor Makinisti alımı için İlgili bölümlerden en az Lise mezunu olmak, 18 – 40 yaş arasında olmak, En az sınırlı makine zabiti yeterliğine sahip olmak, En az 1 yıl en az sınırlı makine zabiti yeterliğinde çalışmış olmak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading