Yandex Metrica
SON DAKİKA
Dev proje tamamlandı tamamı trafiğe açıldı! Ulaşım süresini yarı yarıya düştü

Dev proje tamamlandı tamamı trafiğe açıldı! Ulaşım süresini yarı yarıya düştü

Ankara-Niğde Otoyolu, Kırşehir bağlantı yolunun tamamının trafiğe açılması Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından onaylandı. Bakan Karaismailoğlu, otoyolun hizmete açılmasıyla Ankara ile Niğde arası seyahat süresinin 4 saat 14 dakikadan 2 saat 22 dakikaya indiğini söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:41

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünün konuya ilişkin Resmi Gazete'de yer alan ilanına göre, söz konusu bağlantı yolunun son 5 kilometresi de trafiğe açılarak tamamı kullanılır duruma geldi.

2024 FED faiz kararı saat kaçta açıklanacak? Mart ayı ABD... Haberi Görüntüle

ASGARİ HIZI SAATTE 40 KİLOMETRE AZAMİ HIZ DA 110 KİLOMETRE

Erişme kontrollü karayolu olarak trafiğe açılan bu kesime, yayaların, hayvanların, motorsuz araçların, lastik tekerlekli traktörlerin, iş makinelerinin ve bisikletlilerin girmesinin yasak olduğu belirtilirken, mecburi asgari hız saatte 40 kilometre, azami hız da 110 kilometre olarak belirlendi.

AK Parti'den müjdeli haber! emekli aylıklarına zam geliyor! Mitingde açıklanacak!... Haberi Görüntüle

9 MİLYON ARAÇ KULLANILDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakanlığın "dev projeleri" arasında yer alan Ankara-Niğde Otoyolu'nu açıldığı günden bu yana yaklaşık 9 milyon aracın kullandığını belirterek, "Seyahat süresinin yarı yarıya düşmesiyle vatandaşlarımızı sevdiklerine güvenli, konforlu ve hızlı bir şekilde kavuşturuyoruz." ifadesini kullandı.

Aile Bakanlığı İŞKUR üzerinden iş ilanı yayımladı: 21-49 yaş arası... Haberi Görüntüle

SEYAHAT SÜRESİ 4 SAAT 14 DAKİKADAN 2 SAAT 22 DAKİKAYA İNDİ

Tamamı 16 Aralık 2020'de trafiğe açılan otoyolun, Edirne'den başlayarak, İstanbul ve Ankara üzerinden Güneydoğu'ya kadar uzanan ve yapılması planlanan Şanlıurfa-Habur Sınır Kapısı kesimini de kapsayan TEM (Trans European Motorway) Otoyolu'nda kesintisiz ulaşım sağladığını bildiren Karaismailoğlu, otoyolun hizmete açılmasıyla Ankara ile Niğde arası seyahat süresinin 4 saat 14 dakikadan 2 saat 22 dakikaya indiğine işaret etti. 

Emeklilere zam müjdesi! SGK uzmanı o günü işaret etti: 12... Haberi Görüntüle

728 MİLYON LİRA TASARRUF EDİLDİ

Bakan Karaismailoğlu, "Açıldığı günden bu yana otoyoldan 8 milyon 961 bin araç geçiş yaptı. Zamandan yıllık 450 milyon lira, akaryakıt tüketiminden yıllık 278 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 728 milyon lira tasarruf edildi. 57 bin ton karbon emisyon azaltımı sağlandı." bilgisini verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading