Yandex Metrica
SON DAKİKA
Deprem bölgesindeki öğrencilere müjde! Katkı payı ve öğrenim ücreti devlet tarafından karşılanacak

Deprem bölgesindeki öğrencilere müjde! Katkı payı ve öğrenim ücreti devlet tarafından karşılanacak

OHAL ilan edilen şehirlerde öğrenim gören veya bu illerden gelen öğrencilerin 2022-2023 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi için ödemeleri gereken katkı payı ve öğrenim ücretinin devlet tarafından karşılanacağı bildirildi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:31

OHAL ilan edilen illerde eğitim gören veya bu illerden gelen öğrencilerin 2022-2023 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi için ödemeleri gereken katkı payı ve öğrenim ücretinin devlet tarafından karşılanacak. 

Emekli maaşını o bankadan alanlar yaşadı! Emkeliye 15 bin TL... Haberi Görüntüle

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 

OHAL kapsamında Yükseköğretim Alanında Alınan Tedbirlere İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi bugün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Dul ve ölüm aylığı alanlar dikkat! Hesaplara zamlı promosyon yatacak... Haberi Görüntüle

KATKI PAYLARI DEVLET TARAFINDAN ÖDENECEK 

Bu kapsamda, ailesi veya kendisi OHAL ilan edilen illerde ikamet eden ve herhangi bir devlet yükseköğretim kurumunda eğitiminen devam eden ya da OHAL ilan edilen illerdeki devlet yükseköğretim kurumlarında eğitime devam eden öğrenciler ile OHAL ilan edilen illerde ikamet eden ve bu illerdeki devlet yükseköğretim kurumlarına eğitim gören yurt dışından kabul edilmiş öğrencilerin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı bahar dönemi için ödemeleri gereken katkı payı ve öğrenim ücreti devlet tarafından karşılanacak. 

TBMM'de gündeme geldi: Emeklilere yeni destek paketinin detayları belli oldu!... Haberi Görüntüle

ÖDEME YAPANLARIN PARALARI İADE EDİLECEK 

Bu öğrencilerin, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı bahar dönemi için katkı payı ve öğrenim ücreti ödeyenlerin paraları, yükseköğretim kurumları tarafından iade edilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading