Yandex Metrica
SON DAKİKA
DenizBank'tan müşterilerini sevince boğan gelişme! Tek seferlik kullanılacak

DenizBank'tan müşterilerini sevince boğan gelişme! Tek seferlik kullanılacak

DenizBank'tan kredi kartı başvurusu yapanlara, market alışverişlerinde 250 TL BONUS kazanma fırsatı veriliyor. Buna ek olarak 1 yıllık BluTV üyeliği de hediye ediliyor. Son gün bugün!

Ekonomi

23.01.2024, 19:44

DenizBank'ta kredi kartı başvurusu yapanlara market alışverişlerinde 250 TL BONUŞ kazanma şansı veriliyor. Kampanyaya ek olarak 1 yıllık BluTV üyeliği de armağan ediliyor. Kampanya için bugün son gün! 

Emekli maaşını o bankadan alanlar yaşadı! Emkeliye 15 bin TL... Haberi Görüntüle

DENİZBANK KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya, 03.08.2022- 31.08.2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Bir müşteri, kampanyadan yalnızca 1 defa faydalanabilir.

Kampanyadan yararlanabilmek için, başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü DenizBank Bireysel Kredi Kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gerekmektedir. Kampanya döneminde kartını kapatıp, yeni kart alınması durumunda kampanyaya dahil olunamaz.

Kampanyadan, yalnızca MobilDeniz üzerinden kredi kartı başvurusu yapan müşterilerimiz faydalanabilir. Müşterilerin kampanyadan faydalanabilmesi için müşteri olma kanalı MOBILDENIZ olmamalıdır.

Kampanyaya katılan müşterilere, BONUS’ları ertesi iş günü tanımlanır.

Müşterimiz, her 200 TL ve üzeri harcama yaptıkları fiziki Market alışverişlerinde 50TL BONUS kazanacaktır. 5 adet indirim ile sınırlandırılmıştır.

200TL harcama farklı günlerde yapılmalıdır. Aynı gün yapılan 200TL harcamalardan yalnızca biri sayılacak ve 50 TL BONUS kazanılacaktır.

Yüklenen BONUS’ların son kullanma tarihi 15 Eylül 2022’dir.

Ek kartlar, Business Kartlar, Net Kart ve Banka Kartı başvuruları dahil değildir.

Kampanya dahilinde, ek olarak 1 yıllık BluTV üyeliği hediye edilecektir. Üyelik, kredi kartının ilk işlem tarihinden sonraki ayın 10. gününde tanımlanacaktır. BluTV için tanımlanan kod MobilDeniz uygulaması içerisindeki ‘Kampanyalar’ alanı üzerinden, müşteri tarafından alınacaktır.

Bankamız BluTV kampanyaları kapsamında, 1 müşteri 1 defaya mahsus 12 aylık BluTV üyeliği kazanabilir.

Kampanya kapsamında, Bankamızdan 12 aylık BluTV üyeliği için temin edilen kodun 30 gün içerisinde BluTV üzerinden aktifleştirilmesi gerekmektedir. 30 gün içerisinde aktifleştirilmeyen kod iptal olacaktır.

In-app purchase (Uygulama içi ödeme) ve mobil ödeme yöntemi ile üyeliği mevcut olan müşterilerimizin hesaplarını iptal edip kodlarını yeni açacakları hesaplarda kullanmaları gerekmektedir. BluTV kupon kodu kullanım detaylarına www.blutv.com/kupon 'dan ulaşabilirsiniz. Satın alınan kupon kodları sadece yurt içi kullanım için geçerlidir.

DenizBank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading