Yandex Metrica

DeFi projesi saldırıya uğradı: Milyonlarca dolar kayıp!

DeFi projesi saldırıya uğradı: Milyonlarca dolar kayıp!

Kripto para dünyası her geçen gün yeni bir siber saldırıyla karşı karşıya kalıyor. Saldırganların hedefinde bu sefer DeFi projesi vardı. DeFi projesi olan bZx'ten milyonlarca dolar para çalındı.

Ekonomi

23.01.2024, 18:16

Kripto para piyasasında yaşanan ani yükselişler sonucunda siber saldırganlar gözünü bu piyasaya dikmiş vaziyette. Saldırının son kurbanı DeFi projesi olan bZx cephesi oldu. 

DeFi protokolü bZx cephesinden yapılan açıklamada projenin Polygon ve Binace Smart Chain (BSC) üzerindeki dağıtımına yön veren özel anahtarın günün erken saatlerinde ele geçirildiği bildirildi.

Düşük faiz konut kredisi kampanyası başladı: İşte banka banka faizler... Düşük faiz konut kredisi kampanyası başladı: İşte banka banka faizler... Haberi Görüntüle

55 MİLYON DOLARDAN FAZLA PARA ÇALINDI 

Blockchain güvenlik girişimi SlowMist, saldırının bilançosunun 55 milyon doları aştığını açıkladı. Fonlarının 7 farklı adreste bulunduğunu belirten bZx ekibi en büyük cüzdanın 18.4 milyon dolarlık fon barındırdığını bildirdi. 

Saldırıya uğrayan diğer cüzdanlarda da benzer rakamlar barındığını belirten ekip toplamda 55 milyon dolardan fazla kayıp yaşadıklarını açıkladı. 

Diğer yandan bZx'in akıllı sözleşmelerinin siber saldırıdan etkilenmediği belirtildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading