Yandex Metrica

Dar gelirlere nakit ödeme: PTT’den 1100 liranızı almayı unutmayın: Başvuru yaparken o hataya düşmeyin

Dar gelirlere nakit ödeme: PTT’den 1100 liranızı almayı unutmayın: Başvuru yaparken o hataya düşmeyin

Devlet tarafından dar gelirli ailelere destek devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı her ay düzenli olarak dar gelirli ailelere destek oluyor. Aile destek ödemelerine yapılan başvurular geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Son başvuru tarihi ise henüz açıklanmadı. Başvuruda bulunan vatandaşlara 1.100 TL destek ödemesi yapılacağı planlanıyor. 

Ekonomi

23.01.2024, 20:55

Devlet vatandaşların yanında olarak, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere her ay nakit destek sağlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sunulan bu destek ödemeleri 2023 yılında da düzenli olarak devam ediyor. Bakanlığın yardımından yararlanmak isteyen haneler başvuru yapmalıdır. Başvuru şartlarını sağlayan vatandaşlara bakanlık tarafından ödeme yapılacak. Başvuru için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı web sitesine girerek başvuru sürecini tamamlayabilir. Bakanlığın resmi web sitesine girmek için> buraya tıklayınız.

Hem limitsiz hem faizssiz kredi! O bankadan müşterisine dev kıyak: Nakit ihtayacı olanlar hemen başvuru yapsın Hem limitsiz hem faizssiz kredi! O bankadan müşterisine dev kıyak:... Haberi Görüntüle

Gelecek 10 yılın en çok tercih edilen meslekleri açıklandı! Çalışma Bakan Işıkhan geleceğin mesleklerini duyurdu! Gelecek 10 yılın en çok tercih edilen meslekleri açıklandı! Çalışma... Haberi Görüntüle

1100 TL TUTARINDA DESTEK ÖDEMESİ YAPILACAK

Bakanlık tarafından sağlanan destekten yararlanmak isteyenler başvuru sürecini tamamlaması gerekiyor. Başvuru sürecinde doğru ve eksiksiz bilgileri girmeniz gerekiyor. Başvuru formunda her alanı doldurmaya özen göstermelisiniz, çünkü boş alanlar destek ödemesi almanızı zora sokabilir.

Destek ödemesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından belirlenen tutarda yapılacaktır. Başvurunuzun onaylanması durumunda destek ödemesini PTT aracılığıyla alabilirsiniz. Başvurunuz değerlendirildikten sonra, kabul edilmesi halinde 1.100 TL tutarında destek ödemesi yapılacaktır. Bu ödeme, başvuru süreci tamamlandıktan sonra PTT tarafından size iletilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading