Yandex Metrica

Cumhurbaşkanlığından ‘Katılım Genç Gelişim’ programı

Cumhurbaşkanlığından ‘Katılım Genç Gelişim’ programı

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi gençlere yeni fırsat oluşturacak bir programı devreye soktu. Finans alanında yeni yetenekleri ortaya çıkarmayı amaç edinen programda katılımcılara, "Global Perspektife ve Yerel Dinamiklere Uygun Nitelikli Eğitim", "Finans Alanında Güçlü Bir Kariyer Başlangıcı", "Yükselen Değer Katılım Finans Alanında Gelişim Fırsatı", "Finans Sertifikaları" ile program sonu ilk 3 projeye özel ödül verilecek.

Ekonomi

23.01.2024, 22:08

Dünyada ve Türkiye’de giderek önem kazanan Katılım Finans alanında Cumhurbaşkanlığı'ndan fırsat programı... 

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisinin koordinasyonunda "Katılım Finans" sektöründe insan kaynağı potansiyelini artıracak, yetenek geliştirme ve sertifikasyon süreçleri ile nitelikli ve küresel rekabete açık yeni yetenekler kazandıracak “Katılım Genç Gelişim” yetenek ve sertifikasyon programı başlıyor.

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi'nin Twitter paylaşımında “Katılım Genç Gelişim” programımızda seni neler bekliyor? Alanında uzman ulusal ve uluslararası isimler tarafından eğitimlerin verileceği programa başvurmayı unutmayın! Programda katılımcıları nelerin beklediğini öğrenmek ve başvuru için katilimgencgelisim.cbfo.gov.tr" ifadeleri kullanıldı.

Gelecek 10 yılın en çok tercih edilen meslekleri açıklandı! Çalışma Bakan Işıkhan geleceğin mesleklerini duyurdu! Gelecek 10 yılın en çok tercih edilen meslekleri açıklandı! Çalışma... Haberi Görüntüle

KİMLER BAŞVURABİLİR?

- Üniversitelerin Lisans son sınıf, yüksek lisans / doktora öğrencisi veya üniversite mezunu,
- 01.01.1994 ve sonrası doğan,
- Finans alanında kariyer hedefleyen,
- Katılım Finansa ilgi duyan,
- Kişisel Gelişimine önem veren,
- Tüm genç yetenekler başvurabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading