Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! 84 milyona müjdeli haber! Asgari ücretliye rekor zam geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! 84 milyona müjdeli haber! Asgari ücretliye rekor zam geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada asgari ücrete zam geleceği müjdesini duyurmuştu. Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi dönüşü müjdeli haberi duyuracaklarını belirterek, 'Asgari ücret için talimat verdim. İnşallah en kısa sürede bu konuda müjdeli bir haberi işçilerimizle, emekçilerimizle paylaşmayı umut ediyoruz' ifadelerine yer verdi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı ardından yaptığı açıklamada, asgari ücretli çalışanlara zam müjdesini duyurdu. 

Bitcoin'de yüksekliş devam edecek mi? Dev borsanın CEO'sundan flaş tahmin Haberi Görüntüle

İSTİHDAMA OLUMSUZ ETKİSİ OLMAYACAK 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın işverenlerle görüşerek asgari ücrete zam konusunu görüşmesi için talimat verdiğini aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılacak zamlar sonrası istihdamda herhangi bir olumsuz etki olmayacağını belirtti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete yapılacak zam ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

Yapılan artışın istihdamda herhangi bir olumsuz etkiye yol açmasına da meydan verilmeyecektir. Asgari ücret için talimat verdim. İnşallah en kısa sürede bu konuda müjdeli bir haberi işçilerimizle, emekçilerimizle paylaşmayı umut ediyoruz. Kamu çalışanlarımıza ve emeklilerimize enflasyon farkını zaten vereceğiz. Bu düzenlemenin 13,7 milyon emeklimizin tamamını kapsadığının altını çizmek istiyorum. Şu anda Çalışma Bakanım çalışmayı hafta sonuna varmadan inşallah bitirecekler ve ardından NATO görüşmelerinden döner dönmez bunu milletimle paylaşma fırsatını bulacağız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading