Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Milyonlarca emekliye dev müjde! Tam 2 bin lira artışla en düşük maaş 7500 TL oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Milyonlarca emekliye dev müjde! Tam 2 bin lira artışla en düşük maaş 7500 TL oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün katıldığı NTV ve Star TV ortak yayınında yaptığı açıklamada milyonlarca emekliye müjdeli haberi verdi. Bu müjde ile birlikte en düşük emekli maaşı 5 bin 500 TL'den 7 bin 500 TL'ye yükseldi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:37

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün katıldığı canlı yayında milyonlarca emekliye tarihi bir müjde verdi.

Ocak ayında alınan bir kararla emekli maaşına zam yapılmış ve en düşük emekli maaşı 5 bin 500 TL'ye yükselmişti.

Aradan 2 ay geçmeden emeklilere yönelik bir zam daha yapıldı ve bu zamla birlikte en düşük emekli maaşı 2 bin TL'lik artışla 7 bin 500 TL oldu.

Ic Enterra Yenilenebilir Enerji katılım endeksine uygun mu? Ic Enterra... Haberi Görüntüle

2 BAKANLIK ORTAK ÇALIŞMA YAPTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarihi müjdesini şu sözlerle açıkladı:

"Emeklilerle ilgili çalışmamızı yaptık ve bu rakamı da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız, Hazine ve Maliye Bakanlığımızla yaptık. Açıklamak yine bana kaldı. Bu akşam buradan güzel müjdeyi vermiş olayım. Bunu 7 bin 500 lira olarak bu akşam buradan açıklamış oluyoruz. Hayırlısı olsun."

Emekliler 2024 yılında rahatlıyor! Bakanlık emekliye özel indirimleri duyurdu! Gıda,... Haberi Görüntüle

BAYRAM İKRAMİYESİNE ZAM YOLDA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçtiğimiz günlerde emekli bayram ikramiyesine zam için de çalışma yürütüldüğünü, bu çalışmaların kısa süre sonra netice kazanacağını ifade etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading