Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Akaryakıt fiyatlarında indirime gidiliyor! Araç sahipleri bayram edecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Akaryakıt fiyatlarında indirime gidiliyor! Araç sahipleri bayram edecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim mitingleri kapsamında yaptığı açıklamada akaryakıtta dev bir indirime gidileceğini duyurdu. Akaryakıt fiyatlarından yakınan araç sahipleri bu müjdenin ardından bayram etti.

Ekonomi

23.01.2024, 20:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Van'daki seçim mitinginde vatandaşlara müjdeleri art arda sıraladı. Erdoğan, Gabar'da bulunan petrolün vatandaşlara uygun fiyattan sunulacağını duyurdu. Araç sahiplerini heyecanlandıran bu beklenmedik müjde, özellikle artan akaryakıt fiyatlarından sonra büyük bir sevinçle karşılandı. 

PTT'den 5000 TL sosyal yardım desteği: PTT yardım başvurusu nasıl yapılır? PTT'den 5000 TL sosyal yardım desteği: PTT yardım başvurusu nasıl... Haberi Görüntüle

TPAO'NUN CUDİ-GABAR'DA YAPTIĞI KEŞİF

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), geçtiğimiz günlerde Cudi-Gabar bölgesinde günlük 100 bin varil üretim kapasiteli petrol keşfi yapmıştı. Bu önemli gelişme, Türkiye'nin enerji ihtiyacına büyük oranda katkı sağlayacak. Toplamda 1 milyar varil değerinde olduğu belirtilen bu petrol rezervi, ülke ekonomisi için büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara büyük destek! Aile Bakanlığı maddi zorluk çeken hanelere ek ödeme yapacak! İşte detaylar... Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara büyük destek! Aile Bakanlığı maddi zorluk... Haberi Görüntüle

AKARYAKIT FİYATLARINDA İNDİRİM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesinin ardından, akaryakıt fiyatlarında önemli bir düşüş yaşanması bekleniyor. Bu sayede araç sahipler, daha uygun fiyattan akaryakıt alırken ülke ekonomisine de katkı sağlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading