Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika kripto para açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika kripto para açıklaması! 

Son dakika haberi...Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kripto para yasası hazır, gecikmeden Meclis'e göndererek bu konuda adım atacağız.

Ekonomi

23.01.2024, 18:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Dolmabahçe'de ekonomist ve akademisyenlerle bir araya geldiği toplantı sonrasında ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomist ve akademisyenlerle bir araya geldiği toplantı sona erdi. 

Akademisyenler, medya temsilcileri ve ekonomistlerin olduğu toplantıda çözüm önerilerinin karşılıklı masaya yatırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kura dikkat çekti ve dövizdeki düşüşle ilgili, "Hızla indi, daha da insin telaşına kapılmayalım" dedi.

Kur stabilizasyonu önemli vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan "(Dövizdeki düşüş) İhracatçıyı, sanayiciyi korkutmamalıyız" dedi. Fahiş fiyat denetimleri için tüm imkanların kullanılacağını belirten Erdoğan swap anlaşmalarıyla ilgiliyse, "Yeni Swap anlaşmaları olacak mı? Körfez ülkeleri, Azerbaycan ve uzak bölgelerle görüşüyoruz" ifadesinde bulundu. 

Kripto paralarla ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kripto para yasası hazır. Gecikmeden Meclis'e göndererek bu konuda adım atacağız" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading