Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3600 ek gösterge müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3600 ek gösterge müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3600 ek gösterge ile sözleşmeli istihdam çalışmalarının başlatılmasını ve taleplerin karşılanması için yetkili kişilere talimat verdi.

Ekonomi

23.01.2024, 18:04

3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge kimleri kapsar? soruları milyonlarca kamu personeli tarafından araştırılırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan müjde geldi.

Memur-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri ve bağlı sendikaların genel başkanları, Ali Yalçın başkanlığında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti. Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3600 ek gösterge ve sözleşmeli istihdam olmak üzere çalışmalarının başlatılmasını ve 2022 yılı içinde tamamlanması, kamu görevlilerinin talep ve beklentilerinin karşılanması için gerekli çalışmaların ivedilikle yapılması talimatını verdi.

Altın yeniden rekor kıracak mı? İslam Memiş altın yatırımcılarına 'hazırlanın'... Haberi Görüntüle

4 MESLEK GRUBU İÇİN TEP PAKET HAZIR

3600 ek göstergede 4 meslek grubu; polis, öğretmen, hemşire ve din görevlisi için tek paket hazır. Yaklaşık 1.6 milyon memuru ilgilendiren 3600 ek gösterge ile ilgili hazırlıklar tamamlandı. Yeni düzenlemeyle beraber hem emekli maaşları hem de memur maaşları ve emekli ikramiyelerinde artışlar olacak.

Cevdet Yılmaz açıklamıştı! İlk defa ev alacaklara devletten destek:180 ay... Haberi Görüntüle

3600 EK GÖSTERGE NELERİ DEĞİŞTİRECEK?

Ek gösterge 3600 tartışmalarının önemli bir konusu da memur maaşları, emekli aylığı ve emekli ikramiyesinde meydana getirdiği değişiklik. Ek gösterge, artışıyla birlikte özellikle emekli ikramiyeleri ve emekli maaşlarını artıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading