Yandex Metrica
SON DAKİKA
Çiftçiye yem ve mazot desteği nasıl, nereden alınır? Çiftçiye mazot ve yem desteği ne zaman, hangi tarihlerde verilecek?

Çiftçiye yem ve mazot desteği nasıl, nereden alınır? Çiftçiye mazot ve yem desteği ne zaman, hangi tarihlerde verilecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AFAD Koordinasyon merkezinde yaptığı açıklamaların ardından çiftçiye mazot ve yem desteği nasıl, nereden alınır? Çiftçiye mazot ve yem desteği ne zaman, hangi tarihlerde verilecek? Soruları merak konusu olmaya başladı. İşte Erdoğan'ın çiftçiye yönelik açıkladığı yeni destek paketleri...

Ekonomi

23.01.2024, 20:28

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AFAD Koordinasyon Merkezi'nde yaptığı açıklamaların ardından çiftçiye mazot ve yem desteği nasıl, nereden alınır? Çiftçiye mazot ve yem desteği ne zaman, hangi tarihlerde verilecek? Soruları merak konusu olmaya başladı. İşte Erdoğan'ın çiftçiye yönelik açıkladığı yeni destek paketleri...

ÇİFTÇİYE MAZOT VE YEM DESTEĞİ NE ZAMAN VERİLECEK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çiftçiye yönelik açıklamaları şu şekildeydi:

"Esnaf, sanatkar, küçük ve orta ölçekli işletme sahiplerimizi, sanayicilerimizi, çiftçilerimizi en kısa sürede yeniden şehirlerimizin dinamosu haline getirmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bu illerimizdeki vergi mükelleflerimizin maliyeye olan yükümlülüklerini 31 Temmuz'a kadar erteledik.

Bütün plan, proje çalışmaları devam ediyor, zemin etüdleri devam ediyor. 2 bin 300 ton yem ve 150 hayvan çadırını çiftçilerimize dağıttık." 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçmişe ve geleceğe dönük destek açıklamalarının ardından, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın yeni çiftçi yem, mazot ve gübre desteği çalışmalarını devreye alması bekleniyor. Bu hususta net bir tarih açıklandığı takdirde haberimiz içerisinde sizlere aktarıyor olacağız.

Maaş ücretine göre promosyon ödemesi! 9.999 TL ve üzerinde emekli... Haberi Görüntüle

ÇİFTÇİYE MAZOT DESTEĞİ NEREDEN ALINIR?

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle zarar gören ve afet bölgesi ilan edilen illerde Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) kayıtlı çiftçiler için 2022 üretim yılı mazot ve gübre destekleme ödemeleri nakdi olarak yapılacak. Tüm illerimizde bu tebliğe konu üretim yılına esas ÇKS ve destekleme müracaatlarını tamamladıktan sonra vefat eden çiftçilerin Ziraat Bankasında bulunan hesaplarına mazot ve gübre alımında kullanılmak üzere tanımlanan destekleme tutarları, Ziraat Bankasına başvurmaları halinde mirasçılarına nakit olarak ödenecek.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading