Yandex Metrica

Çiçekçilerden Sevgililer Günü için kötü haber geldi! 3 kat daha pahalı satılacak! İşte tek bir gülün fiyatı

Çiçekçilerden Sevgililer Günü için kötü haber geldi! 3 kat daha pahalı satılacak! İşte tek bir gülün fiyatı

14 Şubat Sevgililer Günü'nün yaklaşmasıyla birlikte birçok vatandaş sevdiğine alacağı hediyeyi bulmaya çalışıyor. Öte yandan, sevdiğine çiçek vermek için çiçek fiyatlarını araştırıyor. Hal böyleyken, çiçekçilerden aşıkları üzen haber geldi.

Ekonomi

23.01.2024, 18:47

Çiçekçilerde 14 Şubat Sevgililer Günü mesaisi başladı.

Sevgililer Günü için binlerce gül stokladıklarını belirten çiçekçiler, güllerin hepsini satacaklarını söyledi. Sevgililer Günü’nde bir klasik haline gelen güllerin tanesi en ucuz olarak 30 TL'den satılacak.

Bitcoin neden düştü? 15 Nisan Pazartesi BTC son durum ne? Bitcoin neden düştü? 15 Nisan Pazartesi BTC son durum ne? Haberi Görüntüle

'YOĞUNLUK BEKLENTİMİZ VAR'

Sevgililer Günü için şimdiden hazırlıklara başladıklarını belirten çiçekçi Zöhrap Talayhan, “Yoğunluk olacak öyle bir beklentimiz var. Sevgililer Gününe özel ürünler tedarik etmeye çalışıyoruz. Şu anda bir yoğunluk yok bir gün kala ve 14 Şubat günü çok yoğun oluyoruz. Bizler de o yüzden sorun yaşamamak için şimdiden kadroyu kurup hazırlığımızı yapıyoruz.

Hesaplamalar sil baştan! Emeklilere ve memurlara yapılacak zamda yeni dönem: Eşitleme olacak mı? Hesaplamalar sil baştan! Emeklilere ve memurlara yapılacak zamda yeni dönem:... Haberi Görüntüle

'6 BİN GÜL STOKLADIK'

Sevgililer Günü'ne özel daha çok gül çiçekleri üzerine çalışıyoruz. Bunun üzerine de kombinler yapıyoruz. Toplamda 6 bin adet gül stokladık. Bunların hepsini satmayı hedefliyoruz.

Emekliler başvuru yapmaya koştu! Çift maaş alabilmenin formülü açıklandı! 2008 ve sonrasına dikkat! Emekliler başvuru yapmaya koştu! Çift maaş alabilmenin formülü açıklandı! 2008... Haberi Görüntüle

'FİYATLAR ÇOK PAHALI'

Fiyatlar çok pahalı, geçen yıla göre 3 kat arttı. Bunları mecbur müşterilerimize yansıtacağız. Güllerin özellikle adeti şu anda 20 TL’den satılırken, Sevgililer Günü'nde 30 TL'den satılacak. Böyle özel günlerde toptancılar fiyatları yükseltmeye başlıyor. Bizlerde mecbur yüksek fiyattan satıyoruz" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading