Yandex Metrica

CHP'li Eren Erdem'in çirkin benzetmesi ayağına dolandı! Kutu kola ile aynı oyu aldılar!

Kamuoyunca artık 'sözünü yiyen adam' olarak anılan CHP'li Eren Erdem seçimden önce 'Kılıçdaroğlu kazanamazsa istifa ederim' açıklamasına rağmen istifa etmek şöyle dursun Kılıçdaroğlu tarafından ödüllendirildi. CHP'nin sosyal medya yönetimine getirilen Erdem, seçimden önce yaptığı çirkin bir benzetme ile yeniden alay konusu oldu.

Ekonomi

23.01.2024, 21:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakı 14 ve 28 Mayıs'ta seçimlerde ezici bir üstünlükle zafer kazandı. Seçim sonuçları sonrasında hedef tahtasına konan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'istifa et' çağrılarına kulak tıkayıp partisinin yönetimini keyfine göre yeniden dizayn etti. Parti örgütü ve örgüt yönetimi Kılıçdaroğlu’nun kontrolünde belirlendi.

Seçimden önce 'Kılıçdaroğlu kazanamazsa istifa ederim' diyerek namus sözü veren CHP'li Eren Erdem'e ise adeta Kılıçdaroğlu tarafından ödüllendirilerek sosyal medya yönetimine getirildi. 

Akaryakıta  zam geliyor mu? 17 Nisan 2024 bugün benzin ve mazot ne kadar? Akaryakıta zam geliyor mu? 17 Nisan 2024 bugün benzin ve... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ EREN ERDEM: KUTU KOLA BİLE ERDOĞAN KARŞISINDA KAZANIYOR

Seçimden önce verdiği sözünü yutan ve eleştirilere de kulak tıkayan Erdem'in seçimlerden önce 11 Eylül 2022 tarihinde yaptığı, "Para verip bir araştırma yaptırdım. Erdoğan'ın karşısına kutu kola aday olursa hangisine oy verirsiniz? Kutu kola yüzde 48.7 çıktı." şeklindeki konuşması yeniden gündem oldu.

Asgari ücrete ara zam yok: Peki emekli maaşlarına zam olacak mı, ne kadar olacak? Asgari ücrete ara zam yok: Peki emekli maaşlarına zam olacak... Haberi Görüntüle

KUTU KOLA İLE KILIÇDAROĞLU AYNI OYU ALDI

Kutu kolanın aldığı oy oranının CHP lideri Kılıçdaroğlu ile hemen hemen aynı olması ise dikkat çekti. CHP lideri, 28 Mayıs seçimlerinde yüzde 47.88 oy almıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading