Yandex Metrica

CHP atağa geçti! Toplu ulaşıma rekor zam geldi

CHP atağa geçti! Toplu ulaşıma rekor zam geldi

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu ulaşıma zam yapıldı. Belirlenen yeni tarifede tam bilet 7 lira 10 kuruş oldu.

Ekonomi

23.01.2024, 19:13

İzmir Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşıma zam yaptı. Yeni tarifede toplu ulaşımda tam bilet 7 lira 10 kuruş oldu. Belediye her ay zam uygulamasının ÜFE oranında güncellenmesine karar vermişti.

Vatandaşlar sosyal medya üzerinden anlaştı! Restoran ve kafelere fahiş fiyat boykotu hafta sonu başlatılıyor! Vatandaşlar sosyal medya üzerinden anlaştı! Restoran ve kafelere fahiş fiyat... Haberi Görüntüle

BİR ZAM DAHA GELDİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu ulaşımda Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) oranında otomatik olarak güncellenmesi kararı alınmıştı. Mayıs ayıyla birlikte toplu ulaşıma bir zam daha gelmiş oldu. 

19 Nisan piyasalar haftayı nasıl kapattı: Altın, dolar, Euro fiyatlarında son durum ne? 19 Nisan piyasalar haftayı nasıl kapattı: Altın, dolar, Euro fiyatlarında... Haberi Görüntüle

TAM BİLET 7,10 TL OLDU

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararı uyarınca, A Tarife kapsamında 6,50 TL olan tam biniş ücreti, 7,10 TL’ye çıkarıldı. 120 dakika içindeki ilk aktarma ücreti 1,31 TL, ikinci aktarma ücreti ise 98 kuruş olarak belirlendi.

Her anneye 36 bin TL destek ödemesi yapılacak: SGK detayları paylaştı Her anneye 36 bin TL destek ödemesi yapılacak: SGK detayları... Haberi Görüntüle

ÖĞRENCİ BİLETİ 2,40 TL OLDU

Öğrenci biniş ücreti de 2,20 TL’den 2,40 TL’ye yükseltildi. Öğretmen ve 60 yaş biniş ücreti ise 5,60 TL’den 6,11 TL’ye çıkarıldı. Öğrenci, Öğretmen ve 60 yaş kartlarının, ilk binişten sonraki 120 dakika içinde aktarma ücretlerinden muaf olması uygulamasıysa devam edecek. Yeni tarifeyle birlikte İZBAN’da uygulanan blokaj ücreti de 25 TL’ye kadar çıkmış oldu. 

İzmir'de ulaşıma Mart ve Nisan ayında da zam gelmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading