Yandex Metrica

Büyük tehdit! Bitcoin yasaklanıyor! Dev kripto para şirketinin yetkili ismi herkesin içinde açıkladı

Büyük tehdit! Bitcoin yasaklanıyor! Dev kripto para şirketinin yetkili ismi herkesin içinde açıkladı

Ülkeler kripto paraları yasal zemine oturtmaya çalışırken CoinShares’in baş strateji sorumlusu Meltem Demirörs korkutan açıklamayı yaptı. Demirörs, kripto paraların yasaklanacağını söyledi. 

Ekonomi

23.01.2024, 19:14

2022 yılı için Bitcoin ve diğer kripto paraların yasal zeminde değerlendirilmesi için çalışmalar yapan ülkeler radikal kararlar alabilir. Kriptoarena'nın haberine göre, CoinShares’in baş strateji sorumlusu Meltem Demirörs katıldığı bir sempozyumda hükümetlerin Bitcoin'i yasaklayabileceğini söyledi.

Crypto Bahamas konferansındaki bir panelde konuşan Demirörs, politikacıların küresel olarak Bitcoin (BTC)’i enerji tüketimi nedeniyle yasaklamak istediklerini, ancak gerçekte varlığın merkeziyetsiz yapısı nedeniyle tehdit olarak görüldüğünü kaydetti. Madenciliği yasaklamanın,

Bitcoin’in oluşturduğu tehdidin üstesinden gelmenin neredeyse kesin bir yolu olduğuna inanılıyor diyen Demirörs, iş kanıtının (proof-of-work ) bir şekilde yasaklanmasının, büyük olasılıkla kripto piyasasının ezilmesiyle sonuçlanacağını dile getirdi ve şunları ekledi:

"Şuan gördüğümüz şey, iş kanıtına ve özellikle Bitcoin’in enerji kullanımına yönelik saldırıyı, bunu söylemeden Bitcoin üzerinde fiili bir yasak uygulamanın bir yolu olarak kullanılmaktır. Likidite havuzu olarak Bitcoin olmadan, bunların hiçbiri olmaz. Bu yüzden inanılmaz derecede dar görüşlü olduğunu düşünüyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading