Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bütün yatırımcılar bu haberi bekliyor! FED faiz artırırsa döviz ne olur? Yükselir mi düşer mi?

Bütün yatırımcılar bu haberi bekliyor! FED faiz artırırsa döviz ne olur? Yükselir mi düşer mi?

Dolar ve altın yatırımcıları gözünü Fed faiz kararına çevirdi. Peki Fed, faiz kararını ne zaman açıklayacak? Dolar düşecek mi yükselecek mi?

Ekonomi

23.01.2024, 18:37

Bu ay içinde düzenlenecek olan ABD Merkez Bankası FED faiz toplantısı piyasaları yakından ilgilendiriyor. Birçok yatırımcı, dolar ve altın yatırımı yapmak için bu kararı bekliyor.

DOAS 2024 temettü ne kadar? DOAS temettü ne zaman yatacak?... Haberi Görüntüle

FED FAİZ KARARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK_

FED faiz toplantısı 25-26 Ocak tarihlerinde yapılacak. Toplantının ardından sonuç kamuoyuyla paylaşılacak. 2022'nin ikinci toplantısı 15-16 Mart tarihlerinde, üçüncü toplantısı ise 3-4 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

abd merkez bankası

Emeklilikte prim gününe takılanlar dikkat! 2024 Yeni EYT yolda! Prim... Haberi Görüntüle

2022 FED FAİZ ARTIRACAK MI?

Fed üyeleri 2022 yılında federal fon faizinin 3 kez 25'er baz puan artacağını öngördüler. Uzmanların yorumlarına göre ABD cephesinde enflasyon ve istihdam verileri, ekonomik veri akışları, Fed’in hamleleri, ons altının seyri belirleyici olmaya devam edecek. Enflasyonun artışı Fed'in faiz artırımı sonucuna varmasına neden olabilir. Faiz artırımı ise ons altının aşağı yönde hareket etmesine olanak sağlar. Ayrıca Fed üyeleri, 2023 için de 3 kez faiz artırımı beklentisi içerisindeler.

fed dolar

Mert Başaran 'Seçimden sonra dolar yükselecek mi?' sorusuna cevap verdi:... Haberi Görüntüle

DOLAR DÜŞECEK Mİ YOKSA YÜKSELECEK Mİ?

FED'in faiz kararı sonrasında doların yönü de belli olacak. Analistler FED'in faiz artırımı kararı vermesi durumunda dolarda yükseliş bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading