Yandex Metrica

Bütün alan olmayınca karpuzu dilimle satmaya başladılar! Fiyatları görenin ağzı açık kaldı

Bütün alan olmayınca karpuzu dilimle satmaya başladılar! Fiyatları görenin ağzı açık kaldı

Meyve ve sebzelerdeki fiyat artışları devam ederken, yaz meyveleri de bu zamlardan nasibini aldı. Bir markette, karpuzun diliminin 40 TL'ye satıldığı görüldü.

Ekonomi

23.01.2024, 19:07

Gıda fiyatlarında yaşanan artışların ardından karpuz tezgahlarda yerini almaya başladı. İnternethaber'e göre, kilosu 15 liradan satılan karpuzun dilimi, 40 liradan satılıyor.

Yaz aylarının vazgeçilmez meyvesi olan karpuz tezgahlarda yerini almaya başladı. Domates ve salatalığın kilosu 20 TL'den patates ve soğanın kilosu 10 TL'den satıldığı pazarda karpuz kilosu 15 TL'den tezgaha çıktı.

Vatandaşların alım gücü düşmesi ve kilogram fiyatının fazla olmasından dolayı pazarcı esnafı karpuzu bölerek, müşterilerine satmaya başladı.

DOLAR/TL ne kadar?- 19 Nisan Cuma döviz fiyatları: 2024 sonu dolar kaç TL olacak? DOLAR/TL ne kadar?- 19 Nisan Cuma döviz fiyatları: 2024 sonu... Haberi Görüntüle

BÜTÜN FİYAT 150 TL

Dilim dilim satılan karpuzun bütün fiyatı 150 lirayı buluyor. Ortalama bir diliminin 40 lirayı bulduğunu belirten esnaf, vatandaşın kilo ile almak yerine dilim karpuza ilgi gösterdiğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading