Yandex Metrica

Bu fiyatları gören o markete akın etti! Çay, tuvalet kağıdı ve yoğurt fiyatları dibi gördü

Bu fiyatları gören o markete akın etti! Çay, tuvalet kağıdı ve yoğurt fiyatları dibi gördü

Yeni yılın gelmesiyle birlikte marketler çeşitli ürünlerinin fiyatlarına indirim yaparak müşteri sayısını artırmanın yollarını aradı. Migros, çay, şeker, tuvalet kağıdı gibi ürünlerine rekor düzeyde indirim yaptı. 

Ekonomi

27.01.2024, 06:26

2023'ün ilk günlerinden itibaren, Migros, A101, ŞOK, BİM gibi marketler ürünlerine indirim üstüne indirim yaptı ve müşteri sayısını artırmaya çalıştı. 

Migros'un yaptığı indirimlerde ise çay fiyatlarının 35 TL'ye düşürülmesi kararlaştırıldı. Peki, Migros indirimleri neler? Hangi ürünlerde indirim var? İşte detaylar...

Money Club kart sahiplerinin yararlanacağı indirimler ve diğer detaylar haberimizde...

Temmuzda memur ve emekliye yüzde kaç zam yapılacak? Bakan Şimşek ipucunu verdi Temmuzda memur ve emekliye yüzde kaç zam yapılacak? Bakan Şimşek... Haberi Görüntüle

MİGROS İNDİRİMLERİ

Migros'un önümüzdeki dönemde yapacağı indirimler şu şekilde:

Çipuranın kilosu sadece 79,90 TL'dan satışa çıkılacak. Bingo marka 10 kiloluk deterjanın fiyatı ise 158 TL'dan 90 TL'ye kadar düştü. 

Diğer indirimli ürünler ise şöyle: 32'li tuvalet kağıdı 109 TL. Papia kağıt havlu 44 TL'sına. 900 gram kaymaksız yoğurt  32,90 TL'ye , Torku'nun bir litrelik sürü 18, 90 TL'ye satılacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading