Yandex Metrica

Brent petrolden araç sahiplerini sevince boğan haber! Benzin ve motorinde olağanüstü düşüş başladı

Brent petrolden araç sahiplerini sevince boğan haber! Benzin ve motorinde olağanüstü düşüş başladı

Rusya Ukrayna savaşının dünya piyasalarında etkisinin hafiflemesiyle birlikte brent petrolde de düşüş başladı. Dalgalı seyrini devam ettiren petrol fiyatları 12 Nisan'dan bu yana en düşük seviyeyi gördü.

Ekonomi

23.01.2024, 19:11

Brent petrolün 12 Nisan'dan bu yana en düşük seviyelere gerilemesi ‘Akaryakıt indirimi gelecek mi?’ sorusunu akıllara getirdi. Peki, benzin ve motorinde indirim olacak mı? İşte detaylar...

Brent ham petrolünün en yakın vadeli varil fiyatı açılışın ardından 103,41 dolar ile 12 Nisan’dan bu yana en düşük seviyeyi gördü. Brent petrolün fiyatı sabah saatlerinde 104 dolar seviyesinden işlem gördü. ABD hafif ham petrolü de gün 12 Nisan’dan bu yana en düşük seviyeyi görerek yüzde 3 düşüşle 99 dolara geriledi.

Altına Çin etkisi! Rekor seviyelere çıkıyor: İşte güncel rakamlar Altına Çin etkisi! Rekor seviyelere çıkıyor: İşte güncel rakamlar Haberi Görüntüle

ÇİN'İN SIFIR VAKA POLİTİKASI

Çin, pandemide sıfır vaka politikası uyguladığı için birçok şehir karantinaya alınmış durumda. Pekin bölgesinde yaşayanlara, bölgede yeni vakaların ortaya çıkmasının ardından bugünden itibaren üç günlük virüs testi yapmaları söylendi. Şanghay ise karantinanın dördüncü haftasına giriyor.

Dünyanın en büyük petrol ithalatçısı olan Çin’de yaşanan karantinalar petrol talebine yönelik beklentilerin düşmesi nedeniyle fiyatları aşağı yönlü baskılamaya devam ediyor. Bloomberg’e göre, nisanda Çin’in benzin, motorin ve havacılık yakıtı talebinde yüzde 20’ye varan düşüş bekleniyor.

Bankalar kesenin ağzını açtı! 2024 Promosyon ödemeleri rekor seviyede: Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Bankalar kesenin ağzını açtı! 2024 Promosyon ödemeleri rekor seviyede: Hangi... Haberi Görüntüle

AKARYAKIT FİYATLARINDA İNDİRİM BEKLENTİSİ

Petrol fiyatlarındaki düşüş akaryakıt fiyatlarında yeni bir indirim beklentisi oluşturdu. Ancak yetkililerden henüz bir indirim açıklaması gelmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading