Yandex Metrica

Brent petrol tavan yaptı! O tarihte benzin ve motorine olağanüstü zam geliyor

Brent petrol tavan yaptı! O tarihte benzin ve motorine olağanüstü zam geliyor

Brent petrolin varil fiyatının tekrar 110 dolar seviyesinin üzerine çıkmasıyla birlikte sektör kaynaklarından korkutan açıklama geldi. Kaynaklar, benzin ve motorine rekor zam beklentisi içerisinde olduklarını söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:11

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta sürekli olarak yükselen Brent petrol varil fiyatı bugün itibariyle tekrar 110 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Fiyatları yakından takip eden vatandaşlar, bu haberle birlikte akaryakıt fiyatlarının tekrar zamlanıp zamlanmayacağını merak etmeye başladı. 

Çin’in koronavirüs vakalarındaki artış ile birlikte karantina uygulamasına gitmesi ve Libya'da yaşanan arz sıkıntıları da benzin fiyatının yükselten etkenler olarak öne çıkıyor.

Kakao krizi neden var 2024? Çikolata fiyatları zamlanacak mı, neden? Kakao krizi neden var 2024? Çikolata fiyatları zamlanacak mı, neden? Haberi Görüntüle

BAYRAM ÖNCESİNDE YENİ ZAMLAR GELECEK

Superhaber'in akaryakıt sektöründen aldığı son bilgiler doğrultusunda benzin ve motorine bayram öncesinde yeni zamların geleceği iddia edildi. Petrol fiyatlarındaki düşüşü pompa fiyatlarına yansıtmayan akaryakıt sektörünün artışları ise bayram öncesinde piyasaya süreceği belirtildi.

BES'te yeni dönem başlıyor: BES'i bozmadan kısmi para çekmek artık mümkün BES'te yeni dönem başlıyor: BES'i bozmadan kısmi para çekmek artık... Haberi Görüntüle

BENZİN FİYATLARI NE KADAR?

26 Nisan İstanbul akaryakıt fiyatları

Benzin: 19.01 TL
Motorin (Mazot): 22.04 TL
LPG (Otogaz): 11.75 TL

26 Nisan Ankara akaryakıt fiyatları

Benzin: 19.01 TL
Motorin (Mazot): 22.12 TL
LPG (Otogaz): 11.97 TL

26 Nisan İzmir akaryakıt fiyatları

Benzin: 19.12 TL
Motorin (Mazot): 22.13 TL
LPG (Otogaz): 11.69 TL

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading