Yandex Metrica

Brent petrol çakıldı! Akaryakıta yeni indirim geliyor!

Brent petrol çakıldı! Akaryakıta yeni indirim geliyor!

Benzin fiyatı ve motorin fiyatları piyasa koşullarına bağlı olarak dalgalı bir seyir izliyor. Brent petrol sert düşüş yaşadı ve 83 dolar bandına geriledi. Akaryakıt pompa fiyatları üzerinde yeni indirimler bekleniyor.

Ekonomi

23.01.2024, 22:16

Benzin ve mazot fiyatı başta olmak üzere akaryakıt ürünlerinde dolar/TL'deki istikrarlı seyir sonrası etkisini artıran petrol fiyatları gerilemeye devam ediyor. Petrol 83 dolar bandına çekilerek son 1,5 ayın en düşük seviyelerine yer alıyor.

Fiyatlardaki düşüşte, G7 ülkelerinin Rus petrolüne uygulamayı planladığı tavan fiyat teklifinin beklentilerin üzerinde olacağına yönelik haber akışı ve bunun arz daralması endişelerini hafifletmesi etkili oldu.

Henüz resmi bir karar alınmasa da, G7 ülkeleri, Rusya'dan deniz yoluyla taşınan petrolün varil başına tavan fiyatının 65 ila 70 dolar olarak belirlenmesi konusunu tartışıyor.

Uzmanlar, söz konusu fiyat aralığının beklentilerin üzerinde olduğunu ve bunun küresel arzın kesintiye uğrama riskini azaltacağını belirtiyor. AB liderlerinin gelecek günlerde tavan fiyat konusunu yeniden ele alması bekleniyor.

ABD'li dev bankadan dikkat çeken altın tahmini! Bakın kaç bin dolara yükselecek ABD'li dev bankadan dikkat çeken altın tahmini! Bakın kaç bin... Haberi Görüntüle

AKARYAKIT FİYATLARI İÇİN ÜST ÜSTE İNDİRİMLER

Brent petrol düşüşle beraber son günlerde benzin-motorin fiyatları için indirim gündeme geliyor. Geçtiğimiz hafta benzin fiyatı ve motorin fiyatları tarafında akaryakıt için üst üste 4 indirim gelmişti.

4A, 4B, 4C'liler dikkat! Asgari ücrete devlet desteği gelebilir: Kulisler o formülü sızdırdı 4A, 4B, 4C'liler dikkat! Asgari ücrete devlet desteği gelebilir: Kulisler... Haberi Görüntüle

AKARYAKITA YENİ İNDİRİM

Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre motorin fiyatları için 28 Kasım Pazartesi gününden itibaren 0,82 TL indirim gelmesi bekleniyor.

Bu gece yarısından itibaren akaryakıt pompa fiyatlarına yansıyacak indirim ile birlikte İstanbul'da motorin litre fiyatı 23,02 liraya, Ankara'da ise 23,16 liraya kadar düşecek.

Savaş öncesi piyasalar: İslam Memiş ons altının kaç bin dolara yükseleceğini açıkladı Savaş öncesi piyasalar: İslam Memiş ons altının kaç bin dolara... Haberi Görüntüle

AKARYAKIT POMPA FİYATLARI

Benzin ve mazot indirimi sonrası akaryakıt fiyatları 

Motorin fiyatları

İstanbul 23,89 TL
Ankara 24,02 TL
İzmir 24,04 TL

Benzin fiyatları

İstanbul 20,07 TL
Ankara 20,23 TL
İzmir 20,25 TL

Fiyatlar iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık gösteriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading