Yandex Metrica

Bitcoin kripto para haram mı, helal mi? Kripto para caiz mi? Diyanet İşleri Bakanlığı konuya son noktayı koydu!

Bitcoin kripto para haram mı, helal mi? Kripto para caiz mi? Diyanet İşleri Bakanlığı konuya son noktayı koydu!

Diyanet İşleri Bakanlığı bitcoin ve kripto para ile ilgili soruları cevapladı. Bitcoin ve kripto parayla ilgili açıklamada bulunan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş vatandaşların kafasındaki soru işaretlerini geçirdi. Peki bitcoin kripto para haram mı, helal mi? Kripto para caiz mi? Diyanet İşleri Bakanlığı konuya son noktayı koydu!

Ekonomi

27.03.2024, 13:06

Bitcoin ve kripto para helal mi haram mı diye merak edilen konulardan bir tanesi. Diyanet İşleri Bakanlığı bu konuya açıklık getirdi. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş kendisine yöneltilen soruları cevaplarken bircoin ve kripto para ilgili açıklama yaptı. Peki bitcoin kripto para haram mı, helal mi? Kripto para caiz mi? Diyanet İşleri Bakanlığı konuya son noktayı koydu!

4A, 4B, 4C’li emeklilere karşılıksız ödeme yapılacak! Son gün 30 Nisan 4A, 4B, 4C’li emeklilere karşılıksız ödeme yapılacak! Son gün 30... Haberi Görüntüle

BİTCOİN VE KRİPTO PARA HARAM MI, HELAL Mİ?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş kendisine sorulan "Kripto paralar  caiz mi?" sorusuna cevap verdi. Erbaş, "Kripto para caizdir denilemiyor. Güvenilir olmadığı ve istismara açık olduğu için caiz diyemeyiz." dedi.

Konuşmasına devam eden Ali Erbaş "Bunu biz bir uzman yardımcısı arkadaşımıza tez konusu olarak verdik. Bir hocamız tez olarak bunu hazırlıyor. Ama şu an itibariyle kripto paralar için caizdir değildir diyemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading