Yandex Metrica
SON DAKİKA

Bitcoin'i olanlar dikkat! FED'den tarihi çağrı

Kripto para borsasında düşüş devam ediyor. FED, FDIC VE OCC, bankaları kripto paradaki güvenlik açıkları konusunda uyardı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:15

Kripto para borsasında düşüş devam ederken ABD Merkez Bankası (FED), ABD Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC) ve Paranın Kontrolü Ofisi'nden (OCC) bankalara uyarı geldi. 

Emekliyim ek gelir nasıl sağlarım? 2024 yılında emekli maaşlarına ek... Haberi Görüntüle

KRİPTO PARADAKİ GÜVENLİK AÇIĞI HATIRLATILDI

Ortak açıklamada kripto varlıkların riskleri konusunda uyarı yapıldı. Kripto varlık sektöründeki önemli dalgalanmalar ve güvenlik açıklarının ortaya çıkmasının geçen yıla damga vurduğu hatırlatıldı.

Cevdet Yılmaz enflasyon için tarih verdi: Tek haneye ulaşacağız Haberi Görüntüle

RİSK UYARISI

Söz konusu olayların kripto varlıklarla ilişkili bir dizi önemli riski gösterdiği belirtilen açıklamada, bankaların dolandırıcılık ve yasal belirsizlikler gibi kripto paralarla ilişkili temel risklerin farkında olması gerektiği vurgulandı.

Açıklamada, düzenleme kuruluşlarının kripto varlıklarla ilgili faaliyetlere yoğunlaşan veya kripto varlık sektörüne yoğun bir şekilde maruz kalan banka iş modelleriyle ilgili önemli güvenlik endişeleri olduğu aktarıldı.

Ortak açıklamada, kripto varlıklarının halka açık veya merkezi olmayan bir ağda ihraç edilmesinin veya tutulmasının güvenli bankacılık uygulamalarıyla çelişebileceği ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading