Yandex Metrica

Bitcoin'de rekor yükseliş! Tarihi zirve geliyor mu? 60 bin dolar...

Bitcoin'de rekor yükseliş! Tarihi zirve geliyor mu? 60 bin dolar...

Kripto para piyasalarında 2022'de yaşanan çöküş sürecinde süreç tersine döndü. Bugün 25 bin dolar üzerini test eden Bitcoin, yatırımcıların yeni rekorlar görüleceğine dair umutlarını tazeledi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:28

Bir süredir büyük bir çöküş süreci yaşayan kripto para piyasaları 2023'ün gelmesiyle birlikte yükseliş dönemine girdi. Bitcoin 25 bin dolar seviyelerini test ederken, Bitcoin'in bu yükseliş hareketi altcoinleri de peşinden sürükledi.

Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz piyasanın son 24 saatini değerlendirdi. Yavuz, ocak ayından bu yana yüzde 50 civarında artış gösteren Bitcoin’in 25 bin doları zorlamaya devam ettiğini belirterek, “Geçtiğimiz haftayı yüzde 10’un üzerinde bir yükselişle kapatan ve dün de yükseliş ivmesini devam ettiren kripto para piyasası yeni güne sınırlı yükselişle başladı.

Dizel araç sahiplerine müjdeli haber: Motorine indirim geldi! Dizel araç sahiplerine müjdeli haber: Motorine indirim geldi! Haberi Görüntüle

TEKNİK VE PSİKOLOJİK DİRENÇ NOKTASINDA

Haftanın ikinci iş gününde Bitcoin, 25 bin doların etrafında fiyatlanmaya devam ediyor. Oldukça kritik bir seviye olarak ifade edebileceğimiz 25 bin dolar hem teknik hem de psikolojik anlamda önemli bir direnç noktası. ABD’de piyasalarının kapalı olduğu günde Bitcoin’in yükseliş ivmesi yakalaması, sektörün geçmişte yaşadığı kayıpları telafi etme isteğini işaret ediyor. Ethereum da benzer şekilde 1.700 dolar direncini aşmaya çalışarak 2022 eylül ayından bu yana en yüksek seviyeyi test ediyor. 

Ticaret Bakanlığından yeni açıklama: 'İsrail'e ihracat devam ediyor iddiaları tümüyle yalandır' Ticaret Bakanlığından yeni açıklama: 'İsrail'e ihracat devam ediyor iddiaları tümüyle... Haberi Görüntüle

TOPLAM PİYASA DEĞERİ YÜZDE 1.130 TRİLYON DOLAR

Olumlu görünümün devam ettiği kripto para piyasasında yükselişi sürükleyen lider kripto para birimi olan Bitcoin’in dominasyonu yüzde 44,4 ile bugün yükselişte. Ethereum dominansı ise yüzde 19,2 düzeylerinde. Para girişinin devam ettiği kripto para piyasasının toplam değeri 1.130 trilyon dolara yükseldi. Günlük hacimlerde ise 60 milyar doların üzerindeki seyir devam ediyor." ifadelerini kullandı"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading