Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bitcoin BTC neden düşüyor? Kripto para borsasında ayı sezonu mu geldi? Bitcoin ne kadar?

Bitcoin BTC neden düşüyor? Kripto para borsasında ayı sezonu mu geldi? Bitcoin ne kadar?

Bitcoin neden düşüyor? Sorusu Bitcoin BTC'nin 54 bin dolar olan kritik seviyelerinde seyretmesi sebebiyle merak edilmeye başlandı. Peki Bitcoin daha fazla düşer mi? Kripto para borsasında ayı sezonu mu geldi?

Ekonomi

23.01.2024, 18:21

Lider kripto para birimi Bitcoin, geçtiğimiz gün geç saatlerde 60.000 dolarlık psikolojik sınır olarak kabul edilen kritik bölgeye dayanmıştı. Bitcoin bu seviyelerde tutunamayınca düşüş daha da derinleşti. Kripto para uzmanları, Bitcoin'in düşen trendi yukarı yönlü kıramaması durumunda düşüşün kalıcı olacağı ve ayı piyasasına girileceği noktasında uyarılarına devam ediyor?

6 gün sonra sonra resmen başlayacak: Kredi kartı olanlar yanacak!... Haberi Görüntüle

BİTCOİN NEDEN DÜŞÜYOR?

Bitcoin'in düşüşü bugün için iki temel nedene bağlanıyor. Birinci neden, Bitcoin vadeli piyasasının son günü olması nedeniyle piyasalarda genel olarak düşüş eğilimi olması. İkinci neden ise Bitcoin madencilerinin ellerindeki Bitcoin'i satmak istemesi. 

Bitcoin'in düşüşüne neden olan bir diğer faktör de dolarda son dönemlerde artan yükseliş olarak öne çıkıyor.

bitcoin düşüş

Rüzgar tersten esti: Altın yönünü aşağı kırdı! İslam Memiş'ten altınla... Haberi Görüntüle

BİTCOİN NE KADAR? 

Bitcoin, saat 13:57 itibariyle 54 bin dolar seviyelerinden işlem görüyor. Bitcoin, 53 bin doların üzerinde kaldığı sürece yükseliş trendine geri dönebileceği belirtiliyor. Bu nedenle kripto para yatırımcıları özellikle 53 bin dolar seviyelerini yakından takip ediyor.

btc

Emekli promosyonları ne zaman hesaplara yatar, bugün mü 2024? Emekli... Haberi Görüntüle

BİTCOİN AYI PİYASASINA MI GİRDİ?

Piyasaların düştüğüne işaret eden ayı piyasası terimi için konuşmak henüz çok erken. Ancak özellikle Bitcoin piyasasında coinlerin aşırı dalgalanmalar yapması sebebiyle, bu durum hiç de ihtimal dışı değil. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading