Yandex Metrica

Birikim yapmak için Türk lirası tercih edenler dikkat! isim İslam Memiş, elinde TL olanları uyardı! O tarihten sonra dolar 25 TL olacak!

Birikim yapmak için Türk lirası tercih edenler dikkat!  isim İslam Memiş, elinde TL olanları uyardı! O tarihten sonra dolar 25 TL olacak!

Birikim yapmak için Türk lirası tercih edenleri yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Uzman isim verilen tarih sonrasında doların 25 TL olacağını ifade etti.

Ekonomi

23.01.2024, 20:49

Altın ve dolar üzerinden birikim yapanlar döviz kurunu yakından takip ederken görülen dalgalanmalar yatırımcıları tedirgin etti. Dolar kuru ve gram altın fiyatlarının yükselişi sonrasında İslam Memiş, seçim sonrasına değindi. Seçime geri sayım başlarken dolar yorumlarıyla beraber kur kontrolü seçime gidileceğini fakat sermaye kontrolünün yapılması gerektiğinin altını çizdi. 

Memur olmak isteyenlere müjde!  KPSS'li KPSS'siz memur alımları başladı: İlanlar İŞKUR'da yayımlandı Memur olmak isteyenlere müjde! KPSS'li KPSS'siz memur alımları başladı: İlanlar... Haberi Görüntüle

DOLAR YATIRIMCILARINI UYARDI 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, döviz kuru üzerinden hareketlilikle beraber seçim öncesi yorumları yapılmaya başlandı. Dolar ve altın alışverişlerinde bankalar müşterilere çeşitli fırsatlar sunarken ekonomist dolar alımı için son tarihi uyardı. Elinde Türk lirası olanlara o tarihle beraber yatırımlar yapılmaya başlarken 1 TL 25 dolar olarak güncellenmesi an meselesi.

Kredi kartının asgarisini ödeyenler dikkat! 18 Nisan'da duyuruldu Kredi kartının asgarisini ödeyenler dikkat! 18 Nisan'da duyuruldu Haberi Görüntüle

MÜŞTERİLER ENDİŞELİ 

Son zamanlarda bankanın müşterilerine dair sınırlı ödemeler gündeme gelirken vatandaşlar artan fiyatlarla beraber tedirgin hale geldi. İslam Memiş, bankalarda bir iletişim sıkıntısı olduğunu duyururken bankaların stratejiyi değiştirmeleri yönünde uyarılarda bulundu.Genel seçimlerle beraber hareketlilik başlarken yatırımcılar panik haline geldi. Ekonomist, seçim sonrasında risklerin arttığına değinirken dolar kurunun 24-25 TL seviyelerinde olacağını söyledi.

Kulis bilgisi sızdırıldı: Temmuzda en düşük emekli maaşı o rakama kadar gelecek Kulis bilgisi sızdırıldı: Temmuzda en düşük emekli maaşı o rakama... Haberi Görüntüle

SEÇİME DOĞRU KUR KONTROLÜ OLACAK 

Seçimlere geri sayım başlarken kur kontrolü olacağına dair detaylar paylaşıldı. Memiş, kuru melemeye cevap toplamının 2 trilyona yükseleceğini belirtirken seçim öncesi önemli hale geldi. Ekonomist, TC Merkez Bankası faizleri sabit tutulmasıyla FED faiz kararlarının önemine vurgu yapıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading