Yandex Metrica
SON DAKİKA
Binlerce araç sahibi oyuna geldi! e-Devlet'ten hemen kontrol edin

Binlerce araç sahibi oyuna geldi! e-Devlet'ten hemen kontrol edin

Türkiye Sigorta Birliği, milyonlarca vatandaşı doğrudan ya da dolaylı yoldan etkileyen yeni bir uyarıda bulundu. Hemen siz de e-Devlet'e girip sorgulama yapabilirsiniz.

Ekonomi

23.01.2024, 20:01

Türkiye Sigorta Birliği, araç sahibi olan vatandaşlara yeni uyarılarda bulundu. Dolandırıcılar, sahte poliçelerle insanları mağdur etmeye devam ediyor.

TSB web sitesinden paylaştığı kamuoyu duyurusunda, sahte poliçe tuzağı ve trafik sigortalılarını kandırmayı amaçlayan teklifler konusunda vatandaşı koruyan bazı önlemlerin altını çizdi.

Duyuruda, Sigorta Bilgi Gözetim Merkezi’nin (SBM) web sitesindeki Trafik Sigortası Teklif Karşılaştırma ekranını hatırlatan TSB, vatandaşların bu yolla sadece Kimlik No ve Plaka No bilgileri ile tüm sigorta şirketlerinin primlerini tek bir ekranda görebildikleri belirtildi.

Kredi kartından 5-10 bin TL nakit avansa ne kadar faiz... Haberi Görüntüle

KOLAY BİR ŞEKİLDE SORGULAMA YAPMAK MÜMKÜN

SBM Web Ekranları ve mobil cihazlar üzerinden yapılan bu işlem sonunda teklifler başvurucuya iletiliyor ve kendileri için en doğru, en uygun poliçeyi satın alabilmeleri ya da poliçe yenilemeleri sağlanıyor. Teklif aşamasından sonra e-Devlet üzerinden poliçenin varlığı sorgulanabiliyor.

Ayrıca, SBM internet sitesindeki Trafik Sigortası Azami Brüt Prim Tablosu sayesinde; alınan tekliflerin il, araç türü, basamak ve kullanım tarzı bazında ve içinde bulunulan aya ait Azami Trafik Sigortası Prim Tutarları Listesine ulaşarak kontrol edilebiliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading