Yandex Metrica

Binance nedir, BNB hesabı nasıl açılır? Binance nasıl üye olunur?

Binance nedir, BNB hesabı nasıl açılır? Binance nasıl üye olunur?

Binance nedir, BNB hesabı nasıl açılır diye merak ediliyor. Günümüzde popüler olan kripto paralar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Binance nedir, BNB hesabı nasıl açılır? Binance nasıl üye olunur?

Ekonomi

23.01.2024, 19:17

Kripto paralara ilgi günden düne artarken vatandaşlar internette Binance araması yapmaya başladı. İnternette Binance nedir, BNB hesabı nasıl açılır araması yapılıyor. Peki Binance nedir, BNB hesabı nasıl açılır? Binance nasıl üye olunur?

İslam Memiş yeni yatırım tavsiyesini verdi: Altından umudunu kesenlere alternatif olacak İslam Memiş yeni yatırım tavsiyesini verdi: Altından umudunu kesenlere alternatif... Haberi Görüntüle

BİNANCE NEDİR?

BNB, BNB Chain ekosistemine katkı sağlayan kripto paradır. Dünyanın en popüler hizmet tokenlerinden biri olan Binance, diğer kripto paralar gibi alıp satım yapmanın dışında oldukça geniş uygulama ve kullanım alanlarında da kullanılır.

Bakan Uraloğlu'ndan Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız Bakan Uraloğlu'ndan Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız Haberi Görüntüle

BİNANCE HESABI NASIL AÇILIR?

1. Binance.com adresini açın ve "Kayıt Ol" tuşuna basın. 

2. Kayıt sayfasında e-posta adresinizi yazın, hesabınız için bir şifre belirleyin ve eğer vars Referans Kimliğini yazın. Daha sonra hizmet koşullarını okuyup kabul edip "Hesap Oluştur" tuşuna basın.

3. Güvenlik doğrulama işlemini tamamlayın.

4. Sistem e-posta adresinize bir doğrulama kodu yollayacak ve doğrulama kodunu 30 dakika içinde girin. Eğer e-postayı gelen kutunuzda bulamazsanız, e-postanızdaki diğer klasörleri de kontrol edin ya da tekrar gönderilmesi için "E-postayı Tekrar Gönder" seçeneğine basın.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading