Yandex Metrica

Binance'dan neden para çekilmiyor? Binance çöktü mü?

Binance'dan neden para çekilmiyor? Binance çöktü mü?

Son dakika gelişmesine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’ye giriş sağlanamıyor. Binance’den açıklama geldi. Binance çöktü mü? Binance’dan neden para çekilmiyor?

Ekonomi

23.02.2024, 15:16

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'da yaşanan sorun sonrası vatandaşlar tedirgin oldu çünkü şu an Binance üzerinden para çekme işlemleri yapılamıyor. Binance, bir saat içerisinde iki kez para çekimlerini askıya aldığını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Peki Binance'dan neden para çekilmiyor? Binance çöktü mü?

ABD'li dev banka tahminini değiştirdi: Altında yükseliş devam edecek mi? ABD'li dev banka tahminini değiştirdi: Altında yükseliş devam edecek mi? Haberi Görüntüle

BİNANCE ÇÖKTÜ MÜ?

Kripto para camiasının en büyük hacimli kripto para borsası olarak bildiğimiz Binance, büyük bir birikme sebebiyle para çekme işlemlerini askıya aldığını duyurdu.

Bu mesele önce saat 14.40 civarında para çekimini geçici olarak durdurduğunun ifade edilmesi ile başladı. Yaklaşık 30 dakika sonra işlemlerin yeniden açıldığını duyuran Binance takipçilerin yüreğine su serperken tekrar bir facia yaşandı. Yaklaşık 40 dakika önce ise, ikinci defa para çekimini askıya aldığını açıklayan şirket, ekiplerinin konu üzerinde çalıştığını sosyal medya hesapları üzerinden duyurmayı ihmal etmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading