Yandex Metrica
SON DAKİKA
BİM’DE AKILALMAZ İNDİRİMLER! 10, 15, 20 liraya ürünler satışta… BİM, 26 Mayıs yeni kataloğu: İlk defa bu ürünler bu kadar ucuz oldu

BİM’DE AKILALMAZ İNDİRİMLER! 10, 15, 20 liraya ürünler satışta… BİM, 26 Mayıs yeni kataloğu: İlk defa bu ürünler bu kadar ucuz oldu

Zincir marketler tarafından yapılan büyük indirimlere Türkiye'nin en çok tercih edilen marketlerinden biri de eklendi. BİM market 26 Mayıs tarihine kadar gelçerli olacak olan indirimini duyurdu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:56

Türkiye'nin en çok tercih edilen marketlerinden biri olan BİM her sık sık yaptığı büyük indirimlere bir yenisini daha ekledi. BİM tarafından duyurulan yeni indirim kmapnyasında birbirinden çeşitli ürünler çok uygun fiyatlara satışa sunuluyor.

2024 emekli ikramiyesi Nisan'da mı verilecek? Emekli maaşı ilk ve... Haberi Görüntüle

Bakanlıktan Emeklilere bayram müjdesi! Bayramda bakanlığa ait trenlerde emeklilere yüzde... Haberi Görüntüle

SON GÜN 26 MAYIS

26 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak olan indirim kampanyasını duyuran BİM müşterilerinin beğenisine sunduğu ürünler ile büyük ilgi görüyor. Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte sahillerde  özellikle de çocukların ilgisini çeken deniz topu, şişme havuz ve oyuncakları uygun fiyatlara satışa sunan BİM uygun fiyat seçenekleriyle büyük beğeni topladı.

Havaların ısınmasıyla sahillere akın eden insanların en çok tercih etttiği ürünlerden bir olan kamp sandalyesi de 129 TL ile BİM'de satışa sunuluyor. Son yıllarda fiyatları en çok artan ürüünlerden biri olan kamp sandalyesi en uygun fiyata BİM'de satılıyor.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading