Yandex Metrica

BİM'den vatandaşı sevince boğan haber geldi! BİM 40'dan fazla üründe %8 ve %40 aralığında indirime gitti! BİM'de hangi ürünler indirime girdi?

BİM'den vatandaşı sevince boğan haber geldi! BİM 40'dan fazla üründe %8 ve %40 aralığında indirime gitti! BİM'de hangi ürünler indirime girdi?

BİM, 24 Aralık 2021'ten itibaren 40'dan fazla üründe %8 ve %40 aralığında indirime gittiğini, istikrar ortamının oluşmasıyla diğer ürünlerde de indirimin devam edeceğini açıkladı.

Ekonomi

23.01.2024, 18:33

Döviz kurunun yükselmesiyle birlikte birçok zincir market ürünlerine zam yapmış bu durum vatandaşı mağdur etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sonrasında döviz kurunun hızla düşmesinin ardından vatandaşlar zincir marketlerin indirime gitmesini bekliyordu. Bazı marketler indirime yanaşmayınca, ülkenin dört bir yanında denetimler hız kazanmış ve birçok zincir markete uygun olmayan fiyat politikaları sebebiyle cezalar kesilmişti. Bu cezaların ardından marketlerde de indirimler yapılmaya başlandı. Son olarak sevindirici haber BİM'den geldi. BİM, '24 Aralık 2021'ten itibaren 40'dan fazla üründe %8 ve %40 aralığında indirime gittiğini, istikrar ortamının oluşmasıyla diğer ürünlerde de indirimin devam edeceğini açıkladı.'

Hayaller suya düştü! Türk şirketi Avrupa'dan çekiliyor Hayaller suya düştü! Türk şirketi Avrupa'dan çekiliyor Haberi Görüntüle

BİM'DE HANGİ ÜRÜNLER İNDİRİME GİRDİ?

Vatandaşların en fazla merak ettiği konulardan birisi de bu oldu. BİM marketleri özellikle vatandaşın temel ihtiyacı olan yağ, un, şeker gibi ürünlerde indirim uyguladı. Öte yandan önümüzdeki günlerde bu indirimlere ek indirimlerin de geleceği konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading