Yandex Metrica
SON DAKİKA
Benzine indirim! İstanbul, Ankara ve İzmir benzin güncel fiyatları

Benzine indirim! İstanbul, Ankara ve İzmir benzin güncel fiyatları

Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzine 25 kuruş indirim geldi. Yapılan indirim sonrası benzin litre fiyatları İstanbul’da 27.26'ya, Ankara ve İzmir'de ise 27.38'e geriledi.

Ekonomi

31.01.2024, 17:04

Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzine 25 kuruş indirim geldi. Dünyadaki ekonomik gelişmeler ve krizler nedeniyle akaryakıt fiyatlarında ciddi artışlar oluyordu. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma devam ediyor. Son dönemlerde arkan akaryakıt fiyatlarının ardından bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzine 25 kuruş indirim geldiği bildirildi. Yapılan indirim sonrası benzin litre fiyatları İstanbul’da 27.26'ya, Ankara ve İzmir'de ise 27.38'e geriledi.

Ölüm aylığı alanlar promosyon alabilir mi? SGK duyurdu: Başvuranlar 5000... Haberi Görüntüle

İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR BENZİN LİTRE FİYATLARI

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte akaryakıta da etkisini gösterdi. İndirim sonrası İstanbul'da 27.51'den satılan benzinin litresi 27.26'ya geriledi. Benzinin litresi Ankara ve İzmir'de 27.63'ten 27.38'e geriledi.

3 Temmuz'da belli olacak! Emekli zammı için iki farklı tahmin... Haberi Görüntüle

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading