Yandex Metrica

Benzin ve motorine zam mı geldi? 14 Şubat benzin ve motorin fiyatı zamlandı mı?

Benzin ve motorine zam mı geldi? 14 Şubat benzin ve motorin fiyatı zamlandı mı?

Benzin ve motorine zam mı geldi? 14 Şubat benzin ve motorin fiyatı zamlandı mı? sorusu araç sahipleri tarafından araştırılmaya başlandı. Peki 14 Şubat benzin ve motorin fiyatı arttı mı? 14 Şubat benzin ve motorin litre kaç TL?

Ekonomi

23.01.2024, 20:26

Benzin ve motorin litre fiyatı araç sahipleri tarafından sıkça takip ediliyor. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre 14 Şubat'ta gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine zam yapılacağı bildirildi. Peki benzin ve motorine zam mı geldi? 14 Şubat benzin ve motorin fiyatı zamlandı mı? 

Piyasadaki sahte altın oranı arttı: Darphane'den yatırımcılara önemli uyarı! Piyasadaki sahte altın oranı arttı: Darphane'den yatırımcılara önemli uyarı! Haberi Görüntüle

BENZİN VE MOTORİNE ZAM MI GELDİ? 

Vatandaşlar benzin ve motorine zam mı geldi? sorusunu araştırıyor. Buna göre sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre 14 Şubat gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere, benzinin litre satış fiyatına 1 lira 9 kuruş, motorinin litresine ise 1 lira 21 kuruş zam yapıldı.

Kelepir arsa! Kiradan daha ucuza geliyor: Milli Emlak duyurdu Kelepir arsa! Kiradan daha ucuza geliyor: Milli Emlak duyurdu Haberi Görüntüle

14 ŞUBAT BENZİN VE MOTORİN FİYATI ZAMLANDI MI? 

Motorin litre fiyatı ise İstanbul'da ortalama 21,23 liraya, Ankara'da 21,55 liraya ve İzmir'de 21,59 liraya yükseldi.

Ayrıca dağıtım firmaları tarafından uygulanan fiyatlar, rekabet sebebiyle bölgeden bölgeye değişim gösterebiliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading