Yandex Metrica
SON DAKİKA
Benzin, motorin, LPG alacaklar dikkat! 500 TL indirim yapılacak

Benzin, motorin, LPG alacaklar dikkat! 500 TL indirim yapılacak

Son dakika haberi... Akaryakıt alışverişi yapacaklar için duyuru yapıldı. 12 ay boyunca söz verene 500 TL'lik indirim uygulanacak. İşte detaylar...

Ekonomi

18.03.2024, 05:28

Bankalar, son zamanlarda yükselen akaryakıt fiyatlarına karşı harekete geçti. Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan ING Bank, 12 ay boyunca her ay 500 TL yakıt alımını ING Kredi Kartı ile Petrol Ofisi mobil ödeme üzerinden yapmaya söz verenlere anında 500 TL hediye edileceği duyurdu. Kampanyaya bu gece yarısına kadar katılım sağlanabilecek.

Kaçıran kaçırana! Bakanlık tek tek inceledi: 47 milyar liralık vergi... Haberi Görüntüle

AKARYAKIT KAMPANYASININ DETAYLARI NELERDİR?

Kampanyaya katılım ile dahil olunur. ING Bireysel Kredi Kartı sahibi müşterilerimiz, ING Mobil kampanyalar adımından kampanyaya katılım yapabilir. Katılım yapıldığı takdirde aşağıda yer alan koşullar kabul edilmiş sayılır.

Bir kampanya dönemi 12 aydır. Kampanyaya katılım yaptığınız ilk ay harcama sözünü yerine getirmeniz durumunda 1. ayınız sayılır, yerine getiremediğiniz durumda bir sonraki ay 1.ayınız sayılır ve üzerine 11 ay daha devam eder. İlerleyen aylarda harcama sözünü yerine getiremediğinizde 12 aylık süreniz kesilmeden devam edecek olup, bu aylar eksik olarak hesaplanır.

İlgili 12 ay boyunca her ay ING Kredi Kartı’nız ile Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden mobil ödeme yaparak her ay en az 500 TL yakıt harcaması yapmanız beklenir.

Petrol Ofisi mobil uygulamasından ING Kredi Kartı’nız ile mobil ödeme yapabilmek için kartınızın Petrol Ofisi mobil uygulamasında mobil ödemeye tanımlı olması gerekmektedir. Petrol Ofisi mobil uygulamasını indirerek, uygulama içerisinde yer alan Öde-Geç sekmesindeki Mobil Öde-Geç bölümüne yakıt harcaması yapacağınız plaka ve ING kredi kartınızın kaydedilmesi gerekmektedir. Petrol Ofisi mobil Öde-Geç işlem adımları hakkında detaylı bilgi için tıklayın.

Kampanyaya katılımınız sonrası ING kredi kartınıza “PO Aylık Yakıtınız Bizden” açıklaması ile 500 TL yatırılır.

İlgili 12 ayın sonunda, 12 ay boyunca her ay ING Kredi Kartı’nız ile Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden mobil ödeme yaparak her ay en az 500 TL yakıt harcaması yapamamış olmanız halinde, harcama sözünüzü yerine getiremediğiniz aylar üzerinden hesaplama yapılarak “PO Harcama Sözü Geri Alım” açıklaması ile kartınıza borç yansıtılacaktır. Harcama sözünün karşılanamayan kısmı için yansıyacak borç için örnek hesaplama: kredi kartına kampanyaya istinaden yatırılan 500 TL. 5 ay harcama sözünü gerçekleştirmiş olmanız durumunda, harcama sözünü yerine getiremediğiniz 7 ay (12-5) için (500/12)*7= 291,6 TL şeklinde ücret yansır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading