Yandex Metrica

'Ben hep 50 liralık alıyorum' diyenlere müjde! Motorin ve benzinde beklenen indirim oldu, eskiye dönüş başladı

'Ben hep 50 liralık alıyorum' diyenlere müjde! Motorin ve benzinde beklenen indirim oldu, eskiye dönüş başladı

Sektör kaynaklarına göre motorine yeni bir indirim gelecek. Bu gece yarısı itibarıyla geçerli olacak indirim, pompa fiyatlarına doğrudan yansıyacak. Öte yandan düşüş sonrası bir deponun maliyeti 52,5 TL olacak. Düşüşün önümüzdeki günlerde devam etmesi ve bir deponun maliyetinin 50 TL'ye ineceği ifade ediliyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:39

Brent petrol fiyatları ile döviz kurlarındaki yükseliş, araç sahibi vatandaşların akaryakıt fiyatlarını yakından takip etmesine yol açtı. Şimdiyse dizel araç sahiplerini ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre motorine indirim yapılacak. Bu gece yarısı itibarıyla geçerli olacak indirim, pompa fiyatlarına doğrudan yansıyacak.

Sektör kaynaklarının iddialarına göre motorin, bu gece yarısı itibarıyla 1,05 TL ucuzlayacak. Böylelikle 50 litrelik ortalama bir deponun maliyeti, 52,5 TL düşmüş olacak. Benzin ve LPG grubunda ise indirim veya zam yönünde herhangi bir beklenti oluşmadı. Peki motorindeki indirim beklentisi gerçek olursa; fiyatlar nasıl değişecek?

Hesaplamalar sil baştan! Emeklilere ve memurlara yapılacak zamda yeni dönem: Eşitleme olacak mı? Hesaplamalar sil baştan! Emeklilere ve memurlara yapılacak zamda yeni dönem:... Haberi Görüntüle

BÜYÜKŞEHİRLERDE AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

İstanbul: 22,29 TL
Ankara: 22,40 TL
İzmir: 22,42 TL

Fiyat hesabını Shell üzerinden yaptığımızı, piyasa serbestisi nedeniyle fiyatlarda birkaç kuruşluk oynama olabileceğini belirtelim.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading