Yandex Metrica

BDDK devreye girdi! Ünlü ekonomistlere ceza yağacak

BDDK devreye girdi! Ünlü ekonomistlere ceza yağacak

BDDK yaptığı açıklamada sosyal medya üzerinden kur hareketlerindeki olumlu seyri manipüle etmeye yönelik girişimlerde bulunan kişiler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacağı bildirildi.

Ekonomi

23.01.2024, 18:30

Dün akşam saatlerinde Cumurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası açıklamasının ardından döviz kurlarında yaşanan ani düşüş sonrası sosyal medyada manipülatif söylemlerde bulunanlara karşı BDDK açıklamada bulundu.

Gram altın rekora doymuyor! Yeni zirve ile yatırımcıları kendine çekiyor: İşte güncel rakamlar Gram altın rekora doymuyor! Yeni zirve ile yatırımcıları kendine çekiyor:... Haberi Görüntüle

'OLUMLU SEYRİ MANİPÜLE ETMEYE YÖNELİK GİRİŞİMLERDE BULUNANLARA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK'

Açıklamada; 'Görsel ve basılı yayın organları ile sosyal medya hesapları üzerinden kur hareketlerindeki olumlu seyri manipüle etmeye yönelik girişimlerde bulunan kişiler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır. Bu ve benzeri girişimleri yakından takip ediyoruz.' dendi.

Erdoğan'dan emeklilerin gönlünü alın talimatı: Emekli maaşları Temmuz'da o rakamlara çıkabilir... Erdoğan'dan emeklilerin gönlünü alın talimatı: Emekli maaşları Temmuz'da o rakamlara... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ EKONOMİSTLERİN AKIBETİ NE OLACAK

Bu açıklamanın ardından gözler sosyal medyada yapılan manipülatif söylemlere çevrildi. Twitter hesabından kur hareketleri ile ilgili manipülatif birçok haber paylaşan Selçuk Geçer'in akıbetinin ne olacağı merak konusu.

Ücretsiz doğal gaz desteği ne zaman sona erecek? 25 metreküp doğal gaz desteği sona erdi mi? Ücretsiz doğal gaz desteği ne zaman sona erecek? 25 metreküp... Haberi Görüntüle

MUSTAFA SÖNMEZ DE CEZA ALABİLİR

Bir diğer ekonomist Mustafa Sönmez de aynı şekilde halkı manipüle etmeye yönelik haberleri gerekçesiyle BDDK'dan ceza alabilecek isimlerden biri.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading