Yandex Metrica

Bayram ikramiyesi yükseliyor! Milyonlarca emekliye bayram müjdesi! En 3000 TL olacak!

Bayram ikramiyesi yükseliyor! Milyonlarca emekliye bayram müjdesi! En 3000 TL olacak!

Türkiye'deki milyonlarca emekli vatandaşa Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı öncesinde ikramiye yatırılıyor. Kurban Bayramı öncesinde ikramiye miktarına zam yapılmasını bekliyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:59

Bayram ikramiyesi ne kadar olacak, sorusu Kurban Bayramı öncesinde milyonlarca emeklinin cevabını beklediği bir soru haline geldi. Ramazan Bayramı'nda 2 bin TL ikramiye alan emekliler Kurban Bayramı'na kısa süre kala bayram ikramiyesinin zam alıp almayacağını araştırmaya başladı. İşte bayram ikramiyesi zammı ile ilgili merak edilenler ve detaylar...

Emekli ikramiyesi ne zaman ödenecek SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve EYT emeklisi tarafından son günlerin en çok araştırılan konusu oldu. Haziran ayına girilmesiyle birlikte peş peşe müjdeler gelmeye devam ediyor. Emeklileri kendi bankalarına çekmek isteyen bankalar promosyon müjdesini duyurdu ardından da hükümetten açıklama geldi. bankaların promosyon ücretleri Haziran ayına özel olarak yükselirken emekli bayram ikramiyesi zamlı müjdesi de az önce geldi. Emekliler bu ayı keyiften 4 köşe geçirecek. Çünkü emekli Bayram ikramiyesine zam geliyor. Promosyon zamları ise bu sabah saatlerinde ilan edildi. Tüm emeklilerin faydalanacağı ödemeler için açıklama yarın yapılacak nokta milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek bayram ikramiyesi zammı ile ilgili uzmanların tahminleri de var. Peki Kurban Bayramı'ndan önce hesaplara yatırılacak olan bayram ikramiyesi ne kadar olacak?

Uzmanların ve bankaların tahminleri şaşırttı: Gram altın 3.500 TL olacak! Uzmanların ve bankaların tahminleri şaşırttı: Gram altın 3.500 TL olacak! Haberi Görüntüle

BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR OLACAK?

Emekli vatandaşlar Kurban Bayramı öncesinde bayram ikramiyesi ile ilgili merak ettiklerini araştırıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Kurban Bayramı öncesinde hesaplara yatırılması bekleniyor. Ödenecek olan miktarın 3000 TL'ye çıkartılacağı kulislerde konuşuluyor. Geride kalan seçim sonrası emeklinin yüzünü güldürecek güzel haberler ard arda gelmeye başladı. Haziran ayının ilk günü itibariyle bankalar yeni promosyon ücretlerini açıkladı. Maaş aralığına göre verilecek olan promosyonlar artık 15.000 TL'ye kadar yükseliyor. Emekliye başka bir müjde ise hükümetten geldi. Seçim öncesi konu ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli bayram ikramiyesine Kurban Bayramı öncesinde zam geleceğini duyurmuştu. SSK Bağ Kur ve memur emeklisi ve EYT emeklisi olan tüm vatandaşların faydalandığı bayram ikramiyesi yükseliyor. Ramazan Bayramı öncesi 2.000 TL'ye yükselen Bayram ikramiyesine en az yapılacak zam %50 olacak. Yani bayram ikramiyesi 3000 TL'ye kadar çıkacak. Kurban Bayramı öncesinde emeklilere verilecek bayram ikramiyesinin alacağı zam vatandaşları sevindirecek. Emekli vatandaşların ikramiyelerine zam yapılıp yapılmayacağı merakla bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading