Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bayilerde otomobil kalmadı iddialarına videolu cevap! Fırsatçıların oyunu ifşa oldu

Bayilerde otomobil kalmadı iddialarına videolu cevap! Fırsatçıların oyunu ifşa oldu

Sıfır otomobil almak isteyen vatandaşların bayilerde 'araç kalmadı' cevabı almalarına karşı sosyal medyada bir video yayınlandı. Söz konusu videoda lüks bir markaya ait otoparkta yüzlerce aracın istiflendiği görüntülendi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:07

Geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren matrah düzenlemesi sonrası düşen otomobil fiyatlarından faydalanmak isteyen vatandaşlar soluğu yetkili bayilerde aldı. Fakat çip krizi ve üretimi bahane eden bayiler ellerinde sıfır araç olmadığını iddia ederek vatandaşları ya sıraya aldı ya da gönderdi. 

Üç ülkenin ortak kullandığı havalimanında bomba paniği: Havalimanı tahliye edildi Haberi Görüntüle

BAYİLERDE SIFIR ARABA KALMADI İDDİASI YALAN MI? 

Vatandaşlar da ikinci el piyasasına yönemek durumunda kaldı. Piyasada sıfır araç kalmadı iddiasına karşı ise sosyal medyada yayılan bir video çok ses getirdi. 

OdaTV'nin haberine göre söz konusu videoda lüks bir otomobil markasına ait olan otoparkta her modelden yüzlerce aracın saklandığı görüldü. 

43 ilde 5.823 TL taksitle ev sahibi olabilirsiniz! TOKİ Konut... Haberi Görüntüle

BAYİLER YENİ YILI BEKLİYOR 

Piyasada sıfır araç arayıp bulamayan vatandaşlar bu videoyu görünce kafa karışıklığı yaşadılar. Söz konusu video bayilere tepki yaratırken, 'Bu durum araç stoklayıp yeni yıl zammını bekliyorlar' yorumuna da neden oldu. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading