Yandex Metrica

Başvurana 3300 TL ödenecek! Dev kampanyanın şartları da belli oldu

Başvurana 3300 TL ödenecek! Dev kampanyanın şartları da belli oldu

Finansbank yeni kampanyasını duyurdu. Kampanyaya başvuran herkese 3300 TL ödeneceği bildirildi. Acil nakit ihtiyacı olanların kaçırmaması gereken kampanya için detaylar haberimizde...

Ekonomi

23.01.2024, 18:53

Acil nakit ihtiyacı olan ve düşük limitli kredi avantajını kullanmak isteyen vatandaşlar için Finansbank yeni kampanyasını duyurdu. 

Resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanyada 3300 TL ödeme alabilmek için sadece kimlik numarası ile başvuru yapılması yeterli. 

Finansbank uygulaması üzerinden 36 ay vade seçeneğine kadar kredi çekebilir ve düşük faiz oranları ile acil nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. 

Tüm haneler başvuracak! PTT'den TCKN'ye 3 bin 504 TL yatıyor! İşte detaylar... Tüm haneler başvuracak! PTT'den TCKN'ye 3 bin 504 TL yatıyor!... Haberi Görüntüle

KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvuru işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar açısından en basit başvuru uygulamalarından bir tanesi olan SMS ile mesaj kredisi vatandaşları önerilecek ilk başvuru yöntemlerinden birisidir. İhtiyaç kredisi kullanacak vatandaşlar, 3 ay ertelemeli olacak şekilde 36 ay vade seçeneği ile nakit kredi kullanmayı istemeleri halinde Finansbank üzerinden T.C. kimlik numaralarını 5030 numarasına mesaj atmak suretiyle kredi başvuru işlemlerini yerine getirebilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading