Yandex Metrica

Başvuran herkese anında 30 bin TL! Denizbank, Akbank ve Garanti Bankası üzerinde banka hesabı olan vatandaşlara müjdeli haber!

Başvuran herkese anında 30 bin TL! Denizbank, Akbank ve Garanti Bankası üzerinde banka hesabı olan vatandaşlara müjdeli haber!

Nakit ihtiyacı olan herkes, belirtilen politika dahilinde, ihtiyaç kredilerini istedikleri zaman ödeyebilecekler. Üç banka da sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları duyuruda, kendi banka hesabı olan vatandaşların bir hafta içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda düşük faiz oranlarıyla birlikte 30.000 TL'ye kadar kredi ödemesi gerçekleştireceğini açıkladı.

Ekonomi

21.03.2024, 20:29

Bu kampanya kapsamında nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, şubelere gitmeden internet üzerinden kredi başvurularını gerçekleştirebilirler. Banka kredi puanı 1500 ve üzerinde olan tüm vatandaşlar için yapılan bu kredi ödemelerinde, hemen aynı gün içinde işlemler gerçekleştirilerek onaylanan krediler hesaplarınıza yatırılacak ve kullanıma hazır hale getirilecektir.

Lokantalarda ve kafelerde KDV oranları artıyor! Lokantalarda ve kafelerde KDV oranları artıyor! Haberi Görüntüle

KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Garanti Bankası üzerinden kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, banka şubesine giderek kimlik belgeleriyle birlikte kredi başvurusunu gerçekleştirebilirler. Ayrıca, Garanti Bankası hesabı olan vatandaşlar internet bankacılığı uygulaması, mobil uygulama veya resmi internet sitesi üzerinden de kredi başvurusu yapabilirler. Onaylanan tüm kredilerde, gelir belgesiz olarak 30000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi ödemesi verilmektedir.

Altın kanatlanıp uçtu! 11 Nisan Perşembe 2024 gram ve çeyrek altın fiyatlarında son durum... Altın kanatlanıp uçtu! 11 Nisan Perşembe 2024 gram ve çeyrek... Haberi Görüntüle

AKBANK BAŞVURUSU 

Akbank üzerinden kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar ise, banka hesapları varsa Akbank Direkt uygulaması üzerinden, yoksa cep telefonları üzerinden SMS atarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Akbank, SMS ile kredi başvurusunda bulunmak isteyenlere kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını 44 25 numarasına göndermelerini öneriyor.

TCMB Başkanı Karahan'dan enflasyon açıklaması: Net tarih verdi TCMB Başkanı Karahan'dan enflasyon açıklaması: Net tarih verdi Haberi Görüntüle

DENİZBANK BAŞVURUSU

Denizbank üzerinden kredi alacak olan vatandaşlar ise, cebimde kredi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirebilecekleri gibi mobil uygulamalar üzerinden de destek kredilerinden faydalanabilirler. Denizbank, SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenlere kredim TC kimlik ve doğum tarihlerini yazarak, 32 80 numarasına mesaj olarak göndermelerini öneriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading