Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bankalardan ev almak isteyenlere dev kampanya! Kefilsiz şartsız düşük faiz uzun vadeli kredi! İşte şartlar

Bankalardan ev almak isteyenlere dev kampanya! Kefilsiz şartsız düşük faiz uzun vadeli kredi! İşte şartlar

Ev almak isteyen fakat nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar bankaların konut kredisi kampanyalarını takip ediyor. Emlak 365'in haberine göre bankalar 0.88 faiz oranıyla kefilsiz ve ön şartsız 120 ay vadeli konut kredisi veriyor.

Ekonomi

23.01.2024, 18:36

Konut kredisi ile ev almak isteyenlere Ocak ayının 2 dev kampanyası duyuruldu. 0.88 ve 0.89 aylık faiz oranıyla verilecek konut kredisinde özel şart, kefil aranmıyor kısa vade uygulanmıyor.

Ocak ayının merakla beklenen konut kredisi kampanyalarına ilişkin yeni duyurular geldi. İki banka 2022 yılında uygulayacağı konut kredisi kampanyasını kamuoyuna ilan ettiler. 2021 yılında sağlanan ancak 2022 yılında güncellenen konut kredisi fırsatlarının neler olduğunu öğrenmek isteyenler için tüm detaylar tek tek açıklandı. Ev alacaklar için fırsat oluşturacak o kampanyalar ve detayları..

İLK KAMPANYA TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI

0.89 kar payı oranı Türkiye Finans Katılım Bankası'ndan geldi. Banka resmi sitesinden bir açıklamada bulunarak, 2021 yılında sağladığı ve aralık ayı sonunda sunduğu kampanyasını yenilediğini duyurdu. Bankanın yeni dönem konut finansmanı kampanyasında oranlar yenilenirken müşterilere diğer bankaların maliyetlerine göre çok düşük iki oran sunuldu. 

Türkiye Finans Katılım Bankası kampanya açıklamasında "Ev sahibi olmayı hayal edenler ve hayalindeki evi arayanlar için kaçırılmayacak bir kampanyamız var. Türkiye Finans bünyesindeki satılık gayrimenkullere özel olarak verilen Gayrimenkul Finansmanı, %0,89'dan başlayan kâr oranı avantajı ve 120 aya varan vade seçenekleri ile sizleri bekliyor." bilgisini verdi. 

İlan edilen kampanya ile Türkiye Finans Katılım Bankası kendine ait konutların satışlarına başvuruda bulunacak olan müşterilerine yüzde 20 peşinat ödemeleri durumunda kalan yüzde 80'lik kısım için 0.89 kar payı ile finansman sağlayacak. Finansman kullanımda hiçbir ek koşul bulunmuyor.

Bankanın başlattığı kampanyadan yararlanmak isteyenlere 2022 yılının son gününe kadar süre tanındı. Müşteriler 31 Aralık 2022 tarihine kadar başvurularını yapacaklar. 

Emekli maaşlarına zam geliyor! AK Partili Akbaşoğlu o tarihi işaret... Haberi Görüntüle

0.88 FAİZ ORANIYLA 120 AY VADELİ KONUT KREDİSİ

Vatandaşlar ev almak istediklerinde kendilerine sunulan ve hak sahibi oldukları halde, bilmediklerinden dolayı kullanamadıkları avantajlar var. Bu avantajlardan birisi de Vakıfbank tarafından sağlanıyor. Vakıfbank aşağıda hak sahipliği belirtilen kişilere aylık yüzde 0.88 faiz ve 120 ay vade ile konut kredisi veriyor.

Banka tarafından ilan edilen 0.88 faiz oranıyla kredi kullanma hakkı olan kişiler "Konutlarını yeniden inşa etmek isteyen hak sahipleri, Riskli yapılarda en az 1 yıl oturan kiracı veya sınırlı ayni hak sahipleri, Konutu riskli yapı olarak tespit edilen ve farklı bir konut almak isteyen malikler." olarak açıklandı. 

Banka 2022 yılında sürecek kampanya ile 0.88 faiz, 0.92 faiz ve 0.96 faiz ile kredi kullanarak ev alabilecekler. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading